Testikelkræft - billeder

 

Testikelkræft - Er en sygdom i testikel, som udiagnosticeret og ubehandlet i tide kan generaliseres. Det sker, når udviklingen prenhimul (væv) celle testikelkræft abnormiteter, med øget reproduktive potentiale, kaotisk og kroppen ikke er i stand til at begrænse de fysiologiske processer, der øger

Testikelkræft - forårsager

Symptomerne kan omfatte en eller flere af de tegn nedenfor:

- I de fleste tilfælde det første tegn på sygdom er en ændring i volumen eller form af en eller begge testikler - normalt er de ikke identiske i størrelse, men i testikelkræft, kan opleve et fald eller en stigning til tre gange den mængde ;
- Hævelse og / eller cystisk dannelse i en eller begge testikler;
- Heavy fornemmelse i pungen;
- Følelse af forlegenhed lavere mavesmerter, lysken eller nedre del af ryggen, lumbago;
- Nedsat libido (sexlyst);
- Udseende af scrotalt væske pose;
- Forekomsten af ​​spor af blod i sæd;
- Træthed, generel svaghed.

Testikelkræft - Behandling

Testikelkræft behandles af:
- Orchiektomi (kirurgisk fjernelse af testikel syge) vil blive henrettet, hvis palpatoriu undersøgelse, testikelkræft ultralyd og biopsi bekræftede testikelkræft. I tilfælde af generalisering af sygdommen vil gøre, og Chimo og strålebehandling protokoller i overensstemmelse med eksisterende litteratur.

BEMÆRK: testikel self-eksamen er den hurtigste måde at opdage eventuelle ændringer med hensyn til sundhed og især testiklerne er den nemmeste måde at forebygge kræft i testiklerne.

- Det bedste tidspunkt for en undersøgelse af testikler er efter et brusebad eller badekar, når musklerne er afslappede og nedstammer testikler.
Bo på foran spejlet, løfte penis (eller beholde den til den ene side), så du kan undersøge det visuelt, uden problemer, testikler. Du er nødt til at følge eventuelle ændringer i form eller størrelse af testiklerne.