Urinrøret kræft - billeder

Urinrøret kræft - billeder

copyright:
wikimedia.org

Urinrøret kræft - Er en sjælden form for kræft, en sygdom, hvor cellerne er maligne (kræft) i urinrøret. Selvom dette organ er højere hos mænd end hos kvinder, urethra kræft i forekomsten er Begge køn lignende. Normalt, i en alder af debut er normalt efter det fyldte 55.

Urinrøret kræft - forårsager

Normalt, vil patienter med kræft i urinrøret i den tidlige fase af udviklingen blive påvirket af blokering af urinrøret, passage af urin, som forhindrer og fjerne det. Det kliniske billede er kendetegnet ved høj urin ubehag og afbrydelse af urin flow. I andre tilfælde Det år viser infektion, en brændende fornemmelse eller smerter ved vandladning og udskillelse af urin blandet med gjort.

Der kan være nogle tab af blod, urin eller blandet med singurlara. Blandingen af ​​urin med en fælles symptom er blod i urinvejene Enhver af kræft, men dette er ikke bevis for eksistensen af ​​direkte kræft. Hvis du ser nogle af disse symptomer, Tøv ikke med at konsultere en speciallæge, så snart som muligt, da de fleste er bedst til at bekæmpe kræft Behandlingen er diagnosticeret tidligt, da der stadig er healing.

Urinrøret kræft - Behandling

Behandlingsmuligheder afhænger af følgende:

Behandlingen omfatter kirurgi maj, strålebehandling, kemoterapi.