Acrodermatitis Enteropathica - kuvia

Acrodermatitis Enteropathica - on harvinainen perinnöllinen sairaus lapsuudessa, jotka johtavat kyvyttömyyteen imeä riittäviä määriä sinkkiä ruokavalioon. Kuka tahansa puutos sinkkiä voi kehittyä samalla oireita.

Acrodermatitis Enteropathica - Syyt, oireet

Käynnistimet syy acrodermatitis enteropatiaa on geenivirhe, joka koodaa membraaniproteiini joka palvelee kaapata sinkkiä. Oireita acrodermatitis enteropatiaa esiintyy useita kuukausia lopettamisen jälkeen imetyksen jälkeen syntymän.

 

Tämä on johtanut useiden oletuksia, mukaan lukien ihmisen maito on spesifinen ligandi sinkille naudan maitoa ei ole. Sinkin puute voi johtua riittämätön saanti, imeytymishäiriö, liiallinen menetys tai näiden tekijöiden yhdistelmä.

Acrodermatitis enteropatiaa oireita ovat ihomuutokset, hiustenlähtö ja ripuli, ihottuma, ihon punoitus ympärillä kynnet voivat olla punaiset ja turvonneet. Tämä sairaus voi hoitamattomana johtaa kuolemaan lapsuudessa.

Acrodermatitis Enteropathica - Hoito

Lisäravinteen sinkin tuo täydellisen remission perinnöllinen acrodermatitis suolisairaus. Sinkki täydentää määriä 30 - 150 mg vuorokaudessa käyttävät ihmiset tähän tilaan. Ihmiset, joilla acrodermatitis enteropatiaa tulisi seurata terveydenhuollon ammattilainen, jotta niiden asianmukainen sinkki täydentää ja sinkin lisäykset eivät indusoi kuparin puutteesta.

Foods runsaasti sinkkiä: osterit, naudanliha, maksa, kurpitsansiemeniä, pekaanipähkinät, parapähkinät ja