Androgenetic hiustenlähtö - kuvia

Androgenetic hiustenlähtö - kuvia

copyright:
wikimedia.org

Androgenetic hiustenlähtö - kuvia

copyright:
wikimedia.org

Androgenetic hiustenlähtö - on edellytys hyvin yleinen hiustenlähtö miehillä ja naisilla. Viisikymmentä prosenttia miehistä vuotiaista 50 vuotta ja 40% vaihdevuosi-ikäisillä naisilla on jonkin verran androgenetic hiustenlähtö.

Hiustenlähtö on asteittaista. Miehillä AGA: n kanssa, hiustenlähtöä esiintyy fronto-ajallisen alueet ja huipulle päänahan, riippuen vakavuudesta. Naisilla AGA potilailla, on hajanainen ja paikalliset Centro-päälaen, otsa on yleensä ehjä naisilla.

Androgenetic hiustenlähtö - Syyt, oireet

Syitä voivat olla:

- ikääntyminen
- genetiikka
- tauti
- Jotkut lääkkeet (esim. kemoterapia)
- Aliravitsemus
- Autoimmuunisairauksiin (hiustenlähtö Areata)

Luettelo oireet mainitaan eri lähteistä androgenetic hiustenlähtö ovat 3 oireet alla:

- Progressive harvennus hiukset naisilla
- asteittainen poistaminen linja tappion miesten
- Harvennus hiukset päälakea miesten

Androgenetic hiustenlähtö - Hoito

Hoito on joko lääketieteellinen tai kirurginen. Todistetusti lääkkeet, joita tarkoitettu androgeeni hiustenlähtö ovat: minoksidiili (Rogaine ®) ja suun finasteridi (Propecia ®). Minoksidiili hiukset regrowth menestys on hyväksyttävä noin 10% miehistä. Naisilla, 50%, osoittaa vähän hiusten kasvua ja hiusten kasvua 13% kohtalainen. Hoito on elinikäinen. Seitsemän prosenttia potilaista voi ilmaantua ärsytystä (kirvely, kutina, punoitus), koska minoksidiili ratkaisu.

Pysyvä hiukset siirtoleikkauksen takana ja sivuilla kaljuuntuva päänahan on onnistunut menettely, mutta vaatii yleensä kolme-neljä istuntoa yli kaksi vuotta täyttää on riittävän tiheyden.