Balanitis xerotica obliterans - kuvia

Balanitis xerotica obliterans - kuvia

copyright:
wikimedia.org

 

Balanitis xerotica obliterans - on harvinainen sairaus, jonka syytä ei tunneta, joka aiheuttaa valkoisia laikkuja ihoon, joka voi aiheuttaa arpeutumista ja sen ympärillä sukuelimiin.

Balanitis xerotica obliterans - Syyt, oireet

Naiset ovat useammin vaikuttaa kuin miehet, etenkin ympärillä ja vaihdevuosien jälkeen, mutta myös nuoret naiset ja tytöt voivat myös kehittää tätä tautia. Balanitis xerotica obliterans (lichen kovakalvoa), yleisimmin esiintyy ulkosynnyttimien ja peräaukon kanssa norsunluun valkoinen kasvu, joka voi olla tasainen ja kiiltävä.

 

Tämä tauti voi olla kutinaa ja muita oireita. Miehillä tauti voi ilmetä vaaleita paksuuntuminen on esinahka, joita ei ole helppo vetää (phimosis). Toisin kuin naiset, ei peräaukon osallistuminen. Miehillä tämä sukuelinten osallistuminen on perinteisesti tunnettu balanitis xerotica obliterans (BXO).

Ei sukuelinten ihoa, tauti voi ilmetä kuin posliini valkoiset läiskät pieninä annoksina näkyvä rakkulat tai hikirauhaset sisällä reikiä pintaan. Ihon ohenemista voi myös esiintyä.

Kliininen kuva sisältää:
-Kutinaa, kirvelyä, dysuria
-Kivulias erektio on heikentynyt seksuaalinen toiminta Virtsan vähentävä voima koko ja virtsan
-Virtsaputkentulehdus.

Oireet joita esiintyy myöhäisessä vaiheessa balanitis xerotica obliterans (lichen kovakalvoa) ovat:
-Phimosis
-Paraphimosis
Kehittäminen multifokaalinen okasolusyöpä ihmisten kanssa jäkälän kovakalvon ja atrofiaa penis ja hepatiitti C on raportoitu.

Balanitis xerotica obliterans - Hoito

Ei erityistä hoitoa ole tuottaa tuloksia kaikilla potilailla. Lihakseen penisilliini kuuri ollut hyötyä, parempi herkkyys, kutina ja tulehduksellisia muutoksia kolmessa viikossa. Hoito potilailla on aggressiivisempaa rajattuja. Nämä hoidot ovat todistetusti hyötyä vaihtelevasti: steroidit ja ajankohtaiset takrolimuusi, testosteroni ajankohtainen ja hiilidioksidi laser.

Kirurgia.
Ympärileikkaamaton potilaat hyötyvät terapeuttinen ympärileikkaus. Ilmoittakaa leikkaus virtsateiden tukos. Urethrorectal-plasty suoritetaan suun limakalvoilta.