Bullous tauti dialyysin - kuvia

Bullous tauti dialyysin - kuvia

copyright:
imaging.ubmmedica.com

 

Bullous tauti dialyysin - on tyypillistä ihon hauraus ja vesicular. Ihon vauriot näkyvät samankaltaisia suhteen porfyria cutanea tarda. Nämä vauriot esiintyy lähinnä aurinko-altistuneet iho selkä käsissä yksilöitä dialyysihoitoa saavien kroonista munuaisten vajaatoimintaa jatkuu. Mekaaninen kunto - rakkulainen esiintyy potilailla, joilla on loppuvaiheen munuaisten sairaus hoidettiin kroonista peritoneaalidialyysihoitoa ja hemodialyysi.

Bullous tauti dialyysin - Syyt, oireet

Bullous ihosairaus dialyysin etiologia on epäselvä, vaikka suuntaus kupla, paheneva auringonvalon ja niiden hauraus ehdottaa fototoksinen mekanismi.Koska plasman porfyriinitasoihin ihmisiä, joilla on krooninen munuaisten vajaatoiminta saattaa olla hieman korkeampi, porfyriini photosensitization voisi olla edesauttava rooli joissakin tapauksissa. Kuitenkin porfyriini photosensitization ei ole tärkein syy, koska monet dialyysipotilaat on vastaavasti pieni nousu plasman porfyriinin ja mukulat vauriot eivät kehity.

Vauriot ovat punakka jälkeen altistumista auringolle, mutta potilaat eivät ymmärrä roolia auringonvalo aiheuttaa vahinkoa kuin silloin, kun ne alkavat olla tuskallisia.

Bullous tauti dialyysin - Hoito

Vältä aurinkoa, käyttää aurinkovoiteet ja välttää mekaaninen vamma saattaa vähentää vammojen vakavuutta. Kuplien toisen tartunnan ehkä antibioottihoitoa.