Dermographism - kuvia

Dermographism - tarkoittaa kirjaimellisesti kirjallisesti iholle. Tavoittaa enemmän ahdistava (naarmuja, hieroi) on iho tuottaa punaista aluksi (laajentuma hiussuonten), jonka jälkeen Axon-refleksi leimahtaa ja laajentaa eryteemaa (valtimon laajentuma) ja muodostumista lineaarisen pahkurat (transudation neste / turvotus), kutsutaan kolminkertainen vasteen Lewis.Liioiteltu vastaus tähän trendiin perustuslain pahkurat näkyy noin 2-5% väestöstä, ja sitä kutsutaan dermographism.

Dermographism - Syyt, oireet

Tarkkaa dermographism epävarmaa sivustolla. Trauma voi vapauttaa antigeeni, joka on yhteydessä kalvo sidottu immunoglobuliini E syöttösoluista, vapauttaen tulehduksen välittäjäaineita, erityisesti histamiinin kudoksissa.

 

Tämä aiheuttaa pienten verisuonten vuotaa, mikä mahdollistaa nesteen kerääntyä ihon. Muut välittäjäaineiden, jotka mahdollisesti ovat leukotrieenien, hepariini, bradykiniini, kallikreiini, ja peptidit, kuten substanssi P:

Oireet voivat johtua stressistä, hankaavia vaatteita, kelloja, silmälaseja, kuumuus, kylmyys, tai jotain, joka aiheuttaa stressiä ja ihoa. Monissa tapauksissa se on pieni, mutta joissakin harvinaisissa tapauksissa oireet ovat niin vakavia, että on suuri vaikutus potilaan elämään.

Dermographism - Hoito

Jos oireettomat potilaiden dermographism yksinkertainen ja se ei ole välttämätöntä. On erittäin tärkeää, jotta saostamalla fyysiset tekijät, vähentää stressiä ja ahdistusta ovat tärkeitä lääketieteellisiä menetelmiä. Lisäksi raapiminen kuivan ihon voidaan pienentää soveltamalla pehmittäviä aineita.