Hiustenlähtö areata - kuvia

Hiustenlähtö areata - kuvia

copyright:
wikimedia.org

Hiustenlähtö areata - kuvia

copyright:
wikimedia.org

Hiustenlähtö areata - on eräänlainen toistuva hiustenlähtö voi vaikuttaa millään alalla karvaiset. Kliinisesti, hiustenlähtö Areata voi ilmetä useita eri malleja. Vaikka lääketieteellisesti hyvänlaatuinen, hiustenlähtö Areata voi aiheuttaa valtavia emotionaalisia ja psykososiaalinen stressi kärsivien potilaiden ja heidän perheilleen.

Hiustenlähtö areata - Syyt, oireet

Laajimmin hyväksytty hypoteesi on, että hiustenlähtö Areata liittyy T soluvälitteisen autoimmuuni ja joka todennäköisimmin esiintyy geneettisesti alttiita ihmisiä.

Todellinen syy hiustenlähtö Areata on vielä tuntematon. On olemassa useita teorioita syistä, kuten:

Teoria autoimmuniteetin.
Näyttö tukee oletusta, että hiustenlähtö Areata on autoimmuunisairaus. Prosessi näyttää välittävän T solu, mutta havaittiin, ja vasta-aineita hiukset.

Geneettinen teoria.
Monet seikat suosivat taipumusta hiustenlähtö Areata. Taajuus potilaiden välillä vaikuttaa perheenjäsenten on arviolta 20%. Ilmaantuvuus on lisääntynyt vaikeista muotoja hiustenlähtö kuin paikallisesti.

Teoria hermotuksen ja verisuonien.
Se, että potilaiden hiustenlähtö Areata raportoitu satunnaisesti kutinaa tai kipua kärsivillä alueilla voi vahingoittaa ääreishermoston nousee.

Viral teoria.
Toinen hypoteesi esitettiin selittää patologian hiustenlähtö Areata. Katsotaan olevan infektion, mutta ei paljastanut mitään mikrobien agentti vakio.

Oireet: Yleisin oire hiustenlähtö Areata on hiustenlähtö, hiukset usein putoaa ulos pieninä laastaria kierroksella. Harvoissa tapauksissa tila voi edetä täydellinen menetys hiusten (hiustenlähtö Areata totalis) tai täydellinen menetys hiukset päähän, kasvojen ja vartalon (hiustenlähtö Areata Universalis). Tapauksissa hiustenlähtö Areata Universalis menetys silmäripset ja kulmakarvat ja nenä ja korva hiukset, voi tehdä henkilö alttiimpia pölyä, mikrobeja ja vieraita hiukkasia tulevat silmät, nenä ja korvat.

Hiustenlähtö areata - Hoito

Hoitoa ei tarvita, koska tila on hyvänlaatuinen, ja spontaani remissio ja toistuminen ovat yhteisiä. Lääkitys kasvun stimulaatio järjestelmiä, mutta ne eivät voi vaikuttaa alkuperäisen taudin kehityksen. Vammaan Kortikosteroidihoidon ovat ruiskeena tai paikallisesti. Hiusten kasvu voi kestää jopa 9 kuukautta injektion. Ajankohtaisia immunoterapia tarkoitetaan allergista kosketusihottumaa aiheuttama paikallisesti voimakkaita allergeeneja. Systeeminen hoito psoraleeni ja ultravioletti näyttää hinnat on 20-73% paranemista, mutta toistuminen on korkea.Hoitoa ei tarvita, koska tila on hyvänlaatuinen, ja spontaani remissio ja toistuminen ovat yhteisiä. Lääkitys kasvun stimulaatio järjestelmiä, mutta ne eivät voi vaikuttaa alkuperäisen taudin kehityksen. Vammaan Kortikosteroidihoidon ovat ruiskeena tai paikallisesti. Hiusten kasvu voi kestää jopa 9 kuukautta injektion. Ajankohtaisia immunoterapia tarkoitetaan allergista kosketusihottumaa aiheuttama paikallisesti voimakkaita allergeeneja. Systeeminen hoito psoraleeni ja ultravioletti näyttää hinnat on 20-73% paranemista, mutta toistuminen on korkea.