Jäkälät kovakalvon ja atrofinen - kuvia

Jäkälät kovakalvon ja atrofinen - kuvia
zoom

copyright:
wikimedia.org

 

Jäkälät kovakalvon ja atrofinen - kivulias tila, joka vaikuttaa ihoon, yleensä vulva tai peniksen ja peräaukon.

Jäkälät kovakalvon ja atrofinen - Syyt, oireet

Lääkärit eivät tiedä tarkkaa syytä jäkälän sclerosus. Jotkut lääkärit ajattelevat liian aktiivinen immuunijärjestelmää ja hormoni ongelmia voi olla merkitystä. Uskotaan myös, että ihmiset perivät todennäköisyyttä, joilla tauti. Joskus jäkälät kovakalvon näkyy iho, joka on vaurioitunut tai jälkensä joltain muulta edellisestä vammoja.

Jäkälän kovakalvon ei tartu (ei otettu ihmiseltä toiselle henkilölle).

Koska alusta taudin, valkoisia pisteitä näkyvät iholla. Täplät ovat yleensä kiiltävä ja sileä. Tämän jälkeen paikkoja kasvaa suuria laikkuja. Iho ohenee on paikkoja ja shrivels. Jos tauti on lievä tapaus ei voi olla mitään oireita.

Muita oireita ovat:

Jäkälät kovakalvon ja atrofinen - Hoito

Jos sinulla on laastareita (pisteitä) koskevat aseiden tai ylävartaloon, yleensä hoitoa ei tarvita ne katoavat ajan.

Jäkälän kovakalvon sukupuolielinten iho on hoidettava. Vaikka ei ole kivulias. Tämä voi aiheuttaa ongelmia virtsatessa tai yhdynnässä. On myös hyvin pieni mahdollisuus kehittää ihosyövän.

Leikkaus on yleensä hyvä vaihtoehto miehille. Ympärileikkaus (poistetaan esinahka on penis) on yleisimmin käytetty käytetään miesten jäkälää sclerosus. Tauti ei yleensä tule takaisin. Leikkaus ei ole yleensä hyvä vaihtoehto naisille. Kun jäkälä sclerosus korjaustiedostot poistetaan sukuelinten naisten ja tyttöjen yleensä tuli takaisin. Hoito sisältää myös käyttää kortisonia kermaa tai voide ihoa erittäin voimakkaasti.