Lipoid necrobiosis - kuvia

Lipoid necrobiosis - kuvia

copyright:
dermnet.com

Lipoid necrobiosis - on häiriö kollageenin rappeutuminen granulomatoottinen vastauksen, paksuuntuminen verisuonten seinämiin ja rasvan kertymistä.

Lipoid necrobiosis - Syyt, oireet

Lipoid necrobiosis tarkka syy on tuntematon, mutta johtavan teorian Lipoid necrobiosis keskittyy diabeetikon mikroangiopatian. Muut teorioiden mukaan vamma tai tulehdus tai aineenvaihdunnan muutoksia.

 

Vielä muita teorioita viittaavat siihen, että vasta-ainevälitteisen vaskuliitti voi aiheuttaa muutoksia havaittu Lipoid necrobiosis.

Lipoid necrobiosis on 3 kertaa yleisempää naisilla kuin miehillä.Keski-ikä puhkeamista on 30 vuotta, mutta voi kehittyä missä iässä tahansa. Potilailla, joilla on diabetes pyrkii tapahtumaan alussa. Oireeton potilaat ovat kirkkaita, että hitaasti laajentua lähivuosien aikana. Punaruskea täplät ovat aluksi keltaisia ​​ja sitten masentua, atrofinen. Haavoja voi tyypillisesti tapahtuu sen jälkeen, trauman ja liittyy kipua. Pääpanoksen ja potilas on ulkonäkö on vaurioita. Lipoid necrobiosis kliininen ulkonäkö on erottamiskykyinen.

Lipoid necrobiosis - Hoito

Hoito Lipoid necrobiosis ei ole kovin tehokas osittain siksi tarkkaa etiologiaa ei tunneta. Koska se voi aiheuttaa paikallisia vammoja Lipoid necrobiosis in haavaumat, jalka suojelua elastisella tukisukkia ja levätä jalka voi olla apua. Leikkaaminen ja varttaminen onnistuisi, mutta uusiutuminen voi tapahtua toissijainen taustalla verisuonten vaurioita.