Lipoma - kuvia

 
Lipoma - kuvia

copyright:
2.bp.blogspot.com

   

Lipoma - turvotusta tai kertakorvauksen koostuu rasvasolujen / rasvasolut. Omalla tavallaan, että lipomas ovat hyvänlaatuisia ja hidaskasvuisia syöpä. Yleensä nämä lipomas kehittymässä ihonalaiskudoksen ihon alle tai lihakseen harvoin. Lipomas voi saavuttaa suuria kokoja ja voi kehittää samanaikaisesti. Osat Yleisimmin lipomas ovat selän, niskan, hartioiden ja käsivarsien.

Lipoma - Syyt, oireet

Syyt lipomas joillekin ihmisille ei tunneta, yksi syy voi olla suvussa. Havaittiin, että mahdollisuudet lipoma on suurempi, jos toinen vanhemmista on tai on ollut lipoma. Lipomas voi tapahtua ihonalaisen kudoksen on kärsinyt trauma tai vamma.

Oireet - muodostetaan tavallisesti enemmän kyhmyjä ihon alle. Lipomas ovat hidaskasvuisia, ja he voivat mennä edes huomaa meitä vuosia. Lipomas ovat pieniä kyhmyjä, ja saavuttaa hyvin suuria. Touch / paine lipomas on helppo siirtää paikasta painostuskeinoja. Yleensä lipoma osuma ei satu mutta jos se voi olla tuskallista tai jos sen ympärille on kehittynyt elimet voivat aiheuttaa kipua paineita hermoja ja muita hankalia.

Lipoma - Hoito

Lipomas ei yleensä vaadi hoitoa. Poista vain lipomas tuottaa kipua ja kasvu nopeutuu. Enää pääse poistamaan lipomas aiheuttaa epämukavuutta tai kosmeettisia ongelmia. Ensimmäinen asia, sinun täytyy tehdä hänelle lääkäri on määrittää, jos ei ole syöpää hyvänlaatuinen, niin on olemassa useita vaihtoehtoja, jotka sisältävät kirurginen poisto lipomas, rasvaimu, tai ruiskuttamalla steroidien valmisteiden voi johtaa vähentää lipomas mutta ei poista niitä kokonaan.