Luomi rasvainen - kuvia

Luomi rasvainen - kuvia

copyright:
www.dartmouth.edu

 

Luomi rasvainen - sidotun vamma "hamartomatous" koostuu pääasiassa talirauhasia, Verrucous epidermaalinen nevi sebacate ja nevi liittyvät läheisesti toisiinsa, ja monet kirjoittajat katsovat, että valinta.

Luomi rasvainen - Syyt, oireet

Perinnöllinen tapauksia on raportoitu. Mutaatiot soluissa aikana embryogeneesiä voivat tuottaa eri alojen eriyttäminen sisältyy organoid luomi. Luomi tali näyttävät vastata hormonaalista vaikutteita, vamma voi olla korkea, lapsen syntymä, litteä lapsuudessa, ja uudelleen esille murrosiässä.

Luomi tali voi olla vastuussa taipumus kehittää tyvisolusyöpä ja muissa elimissä on vaurio.

Luomi tali kolme erillistä vaihetta kliinisesti, seuraavasti:

Syntymässä tai varhaislapsuudessa, Luomi rasvainen näyttää karvaton, yksinäinen, lineaarinen tai pyöreä, hieman kohonnut, vaaleanpunainen, keltainen, oranssi tai pronssi levy sileä tai hieman pehmeä. Luomi on yleensä päänahassa.
Nuoruusiässä, syylät ja nodulaarinen vaurio on pyöreä, soikea tai lineaarisessa muodossa, vaihdellen pituus 1 cm yli 10 cm. Niitä esiintyy useimmiten yhtenä leesio, mutta voi olla useita ja laajennettu.

Myöhemmin elämässä, jotkut vauriot voivat kehittää erilaisia kasvaimia appendageal kuten trichoblastoma, syringocystadenoma papilliferum, tyvisolusyöpä ja harvoin nodulaarinen hidradenoma, rasvainen Epithelioma, apocrine cystadenoma, eccrine syöpä, okasolusyöpä, rasvainen syöpä, spiradenoma ja keratoakantooma.

Luomi rasvainen - Hoito

riski maligniteetti on vaikea määrittää tarkasti, ja pahanlaatuiset muutokset voivat tapahtua missä iässä tahansa. Koska riski, täydellinen kirurginen suositellaan mieluiten ennen murrosikää, koska paksuuntuminen vamma saattaa lisätä riskiä maligniteetin iän. Täysi-paksuus iholla leikkaaminen ei yleensä tarvita, ja oikea hävittäminen ei suositella, koska se voi peittää pahanlaatuisten muutosten pinta ensisijainen jälleenrakennus on yleensä mahdollista.