Melasma - kuvia

Melasma - hypermelanosis hankitaan auringon läheisyydestä. Melasma lahjoja kuin symmetrinen hyperpigmentoituneelle vaaleampia, joka voi olla konfluentin pisteistä eli poskissa, ylähuuli, leuka, otsa ovat yleisimpiä paikoissa.

Melasma - Syyt, oireet

Syitä: patofysiologia melasma on epävarma. Monissa tapauksissa suora yhteys naisten hormonaalinen aktiivisuus näyttää olevan läsnä melasma tapahtuu raskauteen ja ehkäisytablettien käyttö.

Muut tekijät liittyvät etiopathogenesis on melasma ovat valolle lääkkeitä, Lievän munasarjojen tai kilpirauhasen toimintahäiriö, ja tietyt kosmetiikkaa.

Tärkein tekijä kehittämisessä melasma on altistuminen auringonvalolle. Ilman tiukkaa välttää auringonvaloa, mahdollisesti onnistunut hoitojen melasma on tuomittu epäonnistumaan.

Melasma - Hoito

Melasma voi olla vaikea käsitellä, pigmentti melasma kehittyy vähitellen, ja tarkkuus on myös vähitellen. Kaikki aallonpituudet auringonvaloa, myös näkyvän spektrin, ne todennäköisesti saavat melasma. Hoitona melasma edelleen ajankohtainen depigmenting agentti, hydrokinoni (HQ) on yleisimmin käytetty. Se on kemikaali, joka inhiboi tyrosinaasi hydroxyphenolic, mikä pienentää melaniinin tuotannossa. Lisäksi sytotoksinen aineenvaihduntatuotteet saattavat aiheuttaa häiriöitä melanosyyttiä toimintaa ja kannattavuutta. HQ voidaan soveltaa kerman muodossa tai alkoholi-pohjainen ratkaisu.