Nokkosihottuma - kuvia

 
   

Nokkosihottuma - ei tartu. Nokkosihottuma on ihosairaus, joka on tyypillistä pienet täplät (laastareita) vaaleanpunainen tai punainen iho, joka voi aiheuttaa kutinaa. Tahrat voi olla pieni tai suuri, ja yleensä tapahtuu melko nopeasti ja häviävät itsestään muutamassa tunnissa tai päivässä. Hives saattaa näkyä pieniä näppylöitä joillekin mm tai tuumaa isoja kokoja, jotka voi yhdistää. Hives, joka yhdistää koko kehon, tunnetaan nimellä "nokkosihottuma". Ne aiheuttavat kutinaa ja kirvelyä tai pistelyä.

Nokkosihottuma - Syyt, oireet

aiheuttavat nokkosihottumaa - on allerginen reaktio johonkin tai yhteyttä tiettyjä esineitä, jotka voivat olla allergeeneja.

Se voi laukaista käyttämällä uutta pesuainetta tai saippuaa, jopa lääkkeitä, jotka käytössä voi aiheuttaa nokkosrokko. Myös liian paljon stressi voi aiheuttaa ihottumaa - tätä kutsutaan "stressi - nokkosihottuma". Koska ei kaksi ihmistä on sama reaktio allergeenille, ihottumat eivät ole tarttuvia. Yleisimpiä aiheuttajia ovat tiettyjä ruokia: äyriäiset, mansikka, mansikoita, vadelmia, maitoa, pähkinöitä ja jotkut hyönteiset ja antibiootteja lääketieteessä yleisesti vastaavat laukaista nokkosihottuma.

Nokkosihottuma oireita ovat:

Kuoppia iholle, ulottuvuuksia ovat sileä ja on vaaleanpunainen tai punainen.

Turvotus aiheuttama nokkosrokko liittyy suurta kutinaa ja / tai polttava tunne, joka pistää.

Pesien voi olla kynä koon ja pituus voi olla jopa koko lautasen.

Joissakin tapauksissa nokkosihottuma voi levitä niin paljon, että se kattaa laajoilla ihoalueilla.
Yleensä ihottuma ilmestyy reidet ja kädet, mutta ne voi myös esiintyä elimistöön myös rinnassa, kasvoissa korvat, jne..

Hives voi joskus kadota yhdestä paikasta jonkin aikaa mutta sitten palaavat muutamassa minuutissa tai tunnissa.

Hives voi aiheuttaa vakavia turvotusta ihon alle.

Nokkosihottuma - Hoito

On ensin poistettava tärkeimmät tekijät, jotka voivat aiheuttaa nokkosihottumaa, kuten ovat: ruuan syömisen korkea allergia: pähkinät, maapähkinä, kookos, mansikat, tomaatit, pähkinöitä jne.. Kala, sianliha, viljan - vehnä, ohra ja ruis. On parempi välttää synteettisiä vaatteita ja kosmetiikkatuotteita eikä vähiten stressiä.

Joissakin tapauksissa nokkosihottuma mennä pois itsestään ilman hoitoa, sinun tulisi juoda runsaasti nesteitä ja hedelmähilloke ja yrttiteet. Nokkosihottuma hoito on yleensä rauhallinen ja antihistamice huumeita.