Pilonidal tauti - kuvia

Pilonidal tauti - kuvia

copyright:
wikimedia.org

 

Pilonidal tauti - Onko kysta, joka kehittyy pitkin häntäluun lähelle, jossa se jakaa pakaraan. Nämä kystat yleensä sisältävät hiusten ja ihon roskat. Termi pilonidal on peräisin latinan sanoista pilus (Hair) ja nidus (Nest). Yksilöiden pilonidal kysta voi olla mitään oireita, kun taas toiset voivat kehittyä infektio kysta liittyy kipua ja tulehdusta. Hoito ja hallinta pilonidal kystat riippuu monista tekijöistä, kuten oireita ja taudin levinneisyys. Pilonidal kysta toistuminen on yleistä.

Pilonidal tauti - Syyt, oireet

Vaikka on olemassa useita teorioita, useimmat tutkijat uskovat, että pilonidal rakkuloita johtuvat tunkeutuminen hiusten ihoon.

Vastauksena tähän hiusten inkarnaatio, se tajusi paikallinen tulehdusreaktio, joka aiheuttaa kysta ympärille hiukset. Liiallinen paine tai toistuvia trauman sacrococcigian altistaa tietyt yksilöt kehittämään kystia tai ärsyttäviä niiden jo olemassa olevia.

Jos pilonidal kysta tulehtuu, seuraavat oireet voivat kehittyä:

Pilonidal tauti - Hoito

Tartunnan pilonidal kysta on märkäpesäke vaatii viillon ja viemäröinti terve. Tämä menettely on yleensä suoritetaan lääkärin vastaanotolla tai ensiapuun. Kun anestesiaa alueen injektion puudutus, viilto veitsellä, jotta tartunta-alueella. Lääkäri valua mätä ja poista hiukset ja muut roskat pois haavasta. Sitten sitoi haavan sideharsolla ja annetaan parantua. Antibiootit ei yleensä tarvita, ellei lääkäri arvelee, että sinua on levittää ihon infektio (selluliitti). Kipu lääkkeitä määrätään usein.