Pisama - kuvia

Pisama - kuvia

copyright:
wikimedia.org

Pisama - ovat litteitä pyöreitä pisteitä, nahat, jotka ovat yleensä kokoa naulan pään. Spots on useita ja ne voivat kehittyä satunnaisesti iholla, varsinkin kun toistuva altistuminen auringon. Ne ovat erityisen tavallisia ihmisiä, joilla on avoin iho ylävartalon ihoalueille kuten posket, nenä, käsivarret, hartiat ja ylempi. Niitä voi esiintyä vuotiaat nuoret 1-2 vuotta

Pisama - Syyt, oireet

Pisamat kehittyä seurauksena yhdistelmän geneettinen taipumus (perintö) ja auringolle altistumista. Kaksi ihmistä, jotka saavat saman auringonvalon voi olla yhtäläiset mahdollisuudet kehittää pisamia.

Auringonvalo ja keinotekoinen rusketuksen valot päästävät ultravioletti (UV). Kun altistuminen UV-säteiltä, ​​ulkokuori (iho) kuluu ja pigmentti tuottavia soluja (melanosyyttien) tuottavat melaniinia kiihtyvällä vauhdilla. (Tuotanto melaniinia, itse asiassa voi tarjota jonkinlainen suoja tulevan auringonvalon.)

Tietenkin ihmiset eroavat suuresti niiden reaktio auringonvalolle. Voit ottaa äärimmäinen esimerkki, ei ihon pigmentti albiino, koska vika melaniinia aineenvaihduntaan. Toisaalta, ihmiset tumma iho kovinkaan herkkiä auringolle altistumista kuin reilun nahaton ihmisiä. Kuitenkin ihmiset tumma iho eivät ole täysin vastustuskykyisiä auringon vaurioita ja voi tulla palaneelle ja pitkäaikaisessa altistuksessa. Henkilöt, joilla on vaaleat tai punaiset hiukset, vaaleat silmät, ja ihosta ovat erityisen alttiita haitallisia vaikutuksia UV-säteilyä.

Pisama - Hoito

On olemassa useita turvallisia ja tehokkaita menetelmiä vähentää ulkonäön freckles: yhdistelmä menetelmien yhdistelmää voidaan tarpeen parhaat tulokset.

  1. Valkaisuun tai valkaisu voiteet: sisältävien tuotteiden hydrokinoni ja Kojic happoa. Nämä tuotteet voivat auttaa taistelussa pisamia, jos niitä sovelletaan johdonmukaisesti aikana useita kuukausia. Valkaisuun tai valkaisu voiteet ovat tehokkaimmillaan yhdessä auringon välttämistä ja aurinkosuoja.


  2. Retinoidit: joskus käytetään yhdessä muiden valkaisu voiteet, tretinoiinia (vitamiini happo, Retin-), tazarotene (Tazorac), adapaleeni (Differin), voi myös auttaa torjumaan pisamia käytettynä jatkuvasti yli useita kuukausia.


  3. Crioterapie


  4. Laserhoito