Psoriasis - kuvia

Psoriasis - Ovatko krooninen ihottuma, hilseilevä vaikuttaa kaikenikäisten ihmisten (noin 2% väestöstä). On olemassa geneettinen taipumus psoriasis. Psoriaasi vaikuttaa myös ympäristötekijät. Se ei tartu eikä vuoksi allergioita.

Psoriasis - Syyt, oireet

Mitä syitä psoriasiksen ei täysin tunneta, mutta on paljon aktiivisia tämän alan tutkimusta. Yliaktiivisuuden immuunijärjestelmä on mukana tavalla, joka aiheuttaa tulehdusta.

Erityisesti on liiallinen tuotanto Th1 sytokiinien, erityisesti TNF. Niillä on monia vaikutuksia, sekä lisätä uusia verisuonia ihon (aiheuttaa punaisia) ja ihon solujen kasvuun (joka aiheuttaa hilseilyä ja paksuuntumista).

Influente genetice
Kuten useimmat sairaudet, psoriaasi vaikuttaa perinnöllinen ominaisuuksia. Jopa 50% ihmisistä, joilla psoriasis tietää toisen perheenjäsenen vaikuttaa. Potilaat, joiden suvussa on psoriaasin taipumus kehittyä psoriasis aikaisemmin elämässä kuin ilman suvussa.
Stressi
Fyysinen ja emotionaalinen stressi voivat saostua psoriasis ja on vaikea välttää.
Infektio
Tulehdukset voivat aiheuttaa soihdut psoriaasin. Joskus infektion hoito voi johtaa korvaukseen ja parantaa psoriaasin.
  • Sreptococcal kurkun infektiot (nielurisatulehdus) voi aiheuttaa Pisarapsori.
  • Candida-infektiot (sammas) saattaa pahentaa psoriaasia.
  • Malassezia hiivat voivat osallistua sebopsoriasis.
 
Hormonit
Suhde hormonien ja psoriasis on epäselvä. Post - murrosikä on ruuhka-aika alkaa psoriasis. Aikana voi myös olla vaikutusta vakavuudesta psoriasis, on parempi, yleensä, mahdollisesti pahenemista syntymän jälkeen. Psoriasis ei vaikuta sikiötä.

Oireet vaihtelevat lievistä ja saavuttaa todella tuskallisia tapahtumia (esim. ne sijaitsevat folds nivelet). Toisaalta synnyttävät vaikean psoriaasin oireita emotionaalinen, kunto vaikuttaa negatiivisesti sosiaalisiin suhteisiin, henkilökohtainen ja emotionaalinen. Potilaat ovat joskus niin hukkua niiden sairaus, että he tuntevat itsensä ja masentunut.

Psoriasis - Hoito

Ei toistaiseksi ole parannuskeinoa psoriasis mutta tyydyttävää taudintorjuntatoimenpiteet on mahdollista useimmille potilaille.

Joillakin ihmisillä on yksi episodi psoriaasin, joka poistaa muutaman kuukauden kuluttua ja koskaan toista. Suurin psoriaasin on vaihteleva kurssi, jossa jaksot parantaminen ja jopa täydellinen puhdistus, vain toistu myöhemmin. Voi olla useita vuosia välillä pahenemisvaiheita. Pieni joukko potilailla on vaikea psoriaasi, jatkuva, joka on hyvin vaikea hoitaa.