Schnitzler oireyhtymä - kuvia

Schnitzler oireyhtymä - kuvia

copyright:
wikimedia.org

 

Schnitzler oireyhtymä - Olla mukana: Nokkosihottuma , Niveltulehdus tai nivelkipu , Kuume , Elinten suurentumia ,anomalii hematologice. Schnitzler oireyhtymä on harvinainen. Se on nimetty ranskalaisen ihotautilääkäri, tohtori Liliane Schnitzler.

Schnitzler oireyhtymä - Syyt, oireet

Koska Schnitzler oireyhtymä on tuntematon. Muutokset sytokiinien verkko on raportoitu. On todettu, että IgM-paraproteins varastoinnin johtaa muodostumista immunokompleksien ja komplementin kaskadi, joka vastaa ihon ilmiöitä. Toinen ehdotettu teoria on hallitsematon aktivointi interleukiini-1.

Potilaat, joilla Schnitzler oireyhtymä voi esittää ihotautilääkärit, Hematologia, Reumatologia lääkärit takia mahdollisia oireita lajikkeita. Diagnoosi viivästyy usein.

Potilailla on krooninen nokkosihottumaa, toistuvia. Kutina ei ole yleinen, mutta vammoja tullut heikko pruritigene puhkeamista jälkeen 2-3 vuotta 45%: lla potilaista. Ihottuma on yleensä ensimmäinen oire esiintyy pääasiassa vartalon ja raajojen, ja välttää kämmenissä ja jalkapohjissa, niskan ja pään.
Luukipu vaikuttaa eniten lonkkaluuta ja sääriluu. Reisi, selkä, käsivarret ja kaulus ovat harvoin mukana. Väsymys ja laihtuminen esiintyä joillakin potilailla.

Schnitzler oireyhtymä - Hoito

Schnitzler oireyhtymä on vaikea hoitaa. Seuraavia hoitoja on testattu erilaisin tuloksin:

On viime aikoina raportit käytön edistämiseksi anakinran on interleukiini 1 antagonisti.