Seborrooinen ihottuma - kuvia

Seborrooinen ihottuma - kuvia

copyright:
wikimedia.org

Seborrooinen ihottuma - kuvia

copyright:
wikimedia.org

Seborrooinen ihottuma - yleinen ihosairaus, joka vaikuttaa pääasiassa päänahan aiheuttaen hilseileviä kuori, kutina, ihon punoitus ja hilse runsautta. Seborrooinen ihottuma voi myös vaikuttaa, kasvojen, rintakehän yläosassa selkää ja muita kehon alueita.

Seborrooinen ihottuma ei ole haitallista, mutta voi olla epämiellyttävä ja ruma. Seborrooinen ihottuma voi hoitaa tunnustamalla oireita sekä käyttämällä yhdistelmää itsehoidon (OTC) lääkkeitä ilman.

Seborrooinen ihottuma - Syyt, oireet

Vaikka tarkkaa syytä tali-ihottumaa ei tunneta, on olemassa monia tekijöitä, jotka vaikuttavat niihin:

Yhteinen oireita seborrooinen dermatiitti ovat:

Seborrooinen ihottuma - Hoito

Ei ole mitään hoitoa varmistaa hoitoon taliköhnän ikuisesti, mutta hoito voi hallita oireita. Hoito riippuu ihotyypistä, vaikeusasteen oman kunnon ja sijainnin näkyvän kehon.

Shampoot lääkkeillä tulisi olla ensimmäinen askel hoitoon taliköhnän päänahan. Valita shampoo, joka sisältää yhden seuraavista ainesosista:

Yritä käyttää shampoota päivittäin kunnes oireet ovat hallinnassa, sitten alkaa pestä kaksi tai kolme kertaa viikossa. Jos tyypin shampoon jälkeen kun menettävät tehokkuutensa, yritä vuorotellen kahden hilseshampoissa. Anna vaikuttaa päänahan kolmesta viiteen minuuttia - tämä mahdollistaa lääketieteellisen ainekset töihin.

Seborrooinen dermatiitti kasvojen ja kehon
hoitoja nonscalp: vähentää tulehdusta ja kertymistä ihon hilseily käyttäen voiteet (OTC) sienilääkkeet tai anti-kutinaa, sekä muita omahoidon toimenpiteitä, jotka voivat auttaa hallitsemaan oireita.

Jos nämä toimenpiteet eivät auta, lääkäri voi määrätä paikallisesti kortikosteroideja, sienilääkkeet tai molempia korjaukset hoitoon. Yhteinen hoitojakso kuuluu päivittäinen hoito ketokonatsoli (Nizoral) ja desonide (Desowen) iholle. Suullinen reseptilääkkeitä kuten terbinafiinia (Lamisil), voi olla vaihtoehto, kun taliköhnän vaikuttaa suuri osa kehon.