Selluliitti - kuvia

Selluliitti - kuvia

copyright:
wikimedia.org

Selluliitti -Useimmilla naisilla on selluliittia - rasvaa, joka näkyy ihon etenkin reidet, lantio ja pakarat. Vaikka se ei ole vakava tila, selluliitti voi olla ruma. Selluliitti näyttää kuoppainen iho alveoliitti. Se on joskus kuvattu juusto iho-tai appelsiinin-kuori rakenne. Selluliitti vaihtelee vakavuudeltaan lieviä tapauksia voi nähdä vain, jos iho on tiukka sormien välissä.

Selluliitti - Syyt, oireet

Selluliitti ei ole vakava sairaus, ja käsittely ole tarpeen. Itse asiassa monet lääkärit pitävät selluliitti säännölliseksi tapahtumaksi. Jos kuitenkin olet huolissasi iho, käy lääkärin tai ihotautilääkäri.

Selluliitti johtuu kuitu yhdistävä johtoja, jotka yhdistävät lihas taustalla ihoa. .
Tekijöitä, jotka saattavat lisätä mahdollisuuksia ottaa selluliitin ovat:

Selluliitti - Hoito

 

Laihtuminen
Laihtuminen - kautta terveellinen ruokavalio ja säännöllinen liikunta - on luultavasti eniten hyötyä selluliittihoito. Edut laihtuminen ovat rajalliset, mutta tosin ehkä vähemmän näkyviä selluliittia laihdutus, se ei häviä kokonaan.

Laserit ja radiotaajuus-järjestelmien
Ehkä lupaavin lääkehoidolla on laserit ja radiotaajuisen käyttävät yhdistettyä negatiivista kudosten hieronta, radiotaajuisen ja infrapunavaloa hoitoon selluliittia. Toinen järjestelmä mahdollistaa kudosten hieronta yhdistää laserin energiaa. Kumpikin järjestelmä tarjoaa parannuksia selluliitin jälkeen sarja useita hoitoja kaksi kertaa viikossa. Tulokset voivat kestää jopa kuusi kuukautta.

Rasvaimu
Jotkut saattavat kääntyä rasvaimun kuin kohtelu selluliittia. Vuoden rasvaimu, kirurgi lisää kapea putki alla ihon kautta pienet viillot, ja sitten imu rasvasoluja. Vaikka Rasvaimu voi muokata vartalostasi, se ei poista selluliittia, ja voi tehdä selluliittia pahempi toistu.