Tuhkarokko - kuvia

Tuhkarokko - kuvia

copyright:
topnews.net.nz

Tuhkarokko - Tunnetaan myös tuhkarokon ja vihurirokon ja taudin aiheuttama virus, joka kehittää erittäin tarttuva infektio. Tämä infektion johtaa ihottuma rungossa, ja on oireita hyvin samankaltaisia ​​kuin influenssa ja kuumetta liittyy yskä.

Tuhkarokko - Syyt, oireet

Merkkejä ja oireita tuhkarokko:

Yleensä ensimmäisiä oireita ovat yskä, nuha, punaiset silmät sekä kuume. Ominaisuus tuhkarokko ovat pieniä punaisia pilkkuja sinisellä ja / tai valkoinen (Koplik n täplät) näkyy suun sisällä.

Tuhkarokko ihottuma johtaa punainen tai ruskea - punaruskea, jotka näkyvät ensin otsalle ja myöhemmin laajentaa kasvojen, kaulan ja rungon ja raajat.

Tuhkarokko tarttuu kun joku on suorassa kosketuksessa tartunnan pisaroita tai kun joku tuhkarokko aivastaa tai yskii ilmaan leviää virus. Henkilö tuhkarokko tarttuu yksi-kaksi päivää ennen kuin oireet alkavat vasta noin 4 päivän kuluttua ihottuma ilmestyy.

Diagnoosi tuhkarokko

On tavallisesti visuaalinen tarkastelu elimen.

Tuhkarokko - Hoito

Jos ei ole erityistä hoitoa ja tuhkarokko. Yleensä lääkäri määrää lääkkeitä hoitaa oireita tuhkarokko liittyvien tietojen korkeintaan 2 viikkoa. Tuhkarokko potilaan ruokavalion tulisi sisältää lepoa ja nesteitä.
Ehkäisy
Tehokkain tapa on tuhkarokkorokotuksen.