Botox - kuvia

 

Botox - proteiinia on hermomyrkky, on exotoxin bakteerin alkuperä, joka toimii neuronien, estämällä hermoimpulssin siirretään aivoista lihaksiin.Toksiini tuottaa Clostridium botulinum on aiemmin ollut erityisen vaarallinen ruokamyrkytys. Nyt tietysti korkealla laimennoksia käytetään lääketieteessä kuin lihasrelaksantti lääkkeen.

Botox - Menettely

Ruiskutetaan tietyllä alueella, kuten on otsa, pystysuora rypyt kulmakarvojen välissä, rypyt kulmassa silmän, mikä käänteisesti estää hermoimpulssien hermojen ja lihasten ilme linjat.

 

Lihakset eivät pysty supistumaan, ja siksi yleensä rentoutumaan. Kun lihakset rentoutuvat, päällä iho on sileä ja rypytön ja käsittelemätön kasvojen lihaksia edelleen supistuu normaalilla tavalla, jolloin ilme pysyy ennallaan.
- Hoito on väliaikainen, sillä toksiini hitaasti metaboloituu elimistössä 3-6 kuukaudessa, ne hoito on aloitettava uudelleen.

Botox - Elpyminen

Ensimmäisen 3-7 päivää hoidon vaikutuksesta me ovat näkyvissä.Vaikutus kestää yleensä noin neljä kuukautta, ja kuinka monta kertaa toistaa hoidon välisen ajan injektion taipumus pidentää kuuteen kuukautta tai enemmän.