Hair Elinsiirrot - kuvia

Hair Elinsiirrot - on vakava kosmeettinen ongelma naisille, mutta varsinkin niin miehillä, mikä johtuu useita syitä, kuten ikääntymiseen, geneettisiä, hormonaalisia muutoksia. Hiustensiirto on tekniikka, jossa hiukset istutetaan potilaalle luonnollisesti ryhmissä on 1-4 karvat kutsutaan follikulaarinen yksikköä. Nämä follikulaarinen yksiköt sisältävät myös talirauhasia (öljy), hermojen, lihasten pieniä ja satunnaisia ​​hieno vellus.

Hair Elinsiirrot - Menettely

Hiusten elinsiirrot tehdään paikallispuudutuksessa yhdistyvät julkisen laskimoon anestesian tai läppien käyttö pyörivät.

 

Leikkauksen aikana kirurgi sato köynnöksen root hiukset luovuttajan alueet sijaitsevat takaraivo ja ajallisia. Sadonkorjuun jälkeen nämä köynnöksen uutetaan follikkelia, jokainen follikkelia on tutkia mikroskooppisesti valmistuksen jälkeen on piipahti kautta pienet viillot kaljuuntuva alueella. Riippuen koosta ja monimutkaisuudesta toimintaa ja saattaa olla virheellinen tarvitse toista leikkausta.

Hair Elinsiirrot - Elpyminen

Sairaalahoitoa ei saa ylittää 24 tuntia, ompeleet poistetaan yleensä 10 päivän kuluttua leikkauksesta. Potilaan on kulunut 3 viikkoa tulisi välttää raskasta liikuntaa.

Huomaa, että kaikki siirretty hiukset laskee 6 viikkoa leikkauksen jälkeen, mutta juuret jäävät ja siten lisäävät uudet johdot.