Kemiallinen kuorinta - kuvia

Kemiallinen kuorinta - on loistava tapa saada kaunis iho, nuori ja kadehti. Syynä kuuluisuus tämä menetelmä on, että se tarjoaa sekä miehiä että naisia, hieno tapa tehdä ihonsa sileä.

Kemiallinen kuorinta - Menettely

Chemical kuori on yksinkertainen menetelmä, joka käsittää hoidettaessa ihon pienellä annoksella happoa. Tämä tehdään vaiheittain, ulkopinnan ihon ulomman kerroksen ihon kuolla, lisäämällä tuoretta uuden kerroksen.

Happoja käytetään yleensä: - sitruunahappo, glykolihappo, maitohappo, omenahappo, viinihappo.

Opiskeltuaan oikein ihotyyppi ja herkkyys, ihotautilääkäri päättää tyypin kuorinta ja sen pitoisuus. Valinta kemiallista ainetta, riippuvat myös koosta ja ihovaurioita.

Ese ihon puhtaana vedellä ja saippualla poista ylimääräinen öljy. Kuorinta aine levitetään kevyesti kasvoille tai vahinkoa. Aikana tai pian toimenpiteen jälkeen, potilas voi olla kirvely tai lämmöllä useita minuutteja.

Kemiallinen kuorinta - Elpyminen

Uusi päällys alkaa muodostua ensimmäisellä viikolla. Iho tulee olemaan hyvin punainen ensimmäisessä ja ajallisesti palaa vaaleanpunainen useiden kuukausien ajan. Täydellinen paraneminen kestää noin 3-6 kuukautta. On tärkeää välttää suora tai epäsuora altistuminen auringon tällä kertaa, muuten on huonoja ihoa.