Kives implantti - kuvia

Kives implantti - kuvia
zoom

copyright:
www.wikipedia.org

 

Kives implantti - on vaihtoehto miesten kivessyöpä, tai lääketieteellisiä ongelmia, jotka vaativat louhinta kiveksiä. Myös miesten pienet kivekset ja funktionaalinen kives implantti on vaihtoehto näkyvissä.

- Jälkeinen jälleenrakennus orchidectomy
- Jälleenrakennus jälkeen trauma
- Korjaus epäsymmetrian
- Vaurioiden

Kives implantti - Menettely

- Leikkaus suoritetaan yleisanestesiassa tai anestesia selkäytimessä (tässä tapauksessa potilas on hereillä, mutta ei voi tuntea mitään vyötäröstä alaspäin).

Kives on yleensä poistettu kautta viillon kivespussiin (samanlainen tyrä toimintaan). Saatat joutua ottamaan koepaloja ja terve kives, Tarvittaessa keskustellaan potilaan kanssa ennen toimenpidettä. Sen sijaan poistettu kives kivesten implantaatti voidaan asettaa.

Sileä kivesten implantit on kahta tyyppiä, jotka ovat molemmat voidaan kiinnittää mihin kudokseen.

silikoni-geeli - implantit on varustettu irrotettavalla Teflon pätkä ohjaamiseksi neulan ja siten estää punktiot implantin.

- Erittäin polymeroidut - kivesten implantit on vahvistettu kansi, joka mahdollistaa kiinnityksen kanssa haavanompeluaineet kannen läpi.

Kives implantti - Elpyminen

Useimmilla potilailla esiintyy joidenkin paikallisten epämukavuutta 24-48 tuntia leikkauksen jälkeen. Se määrätä kipulääkettä tarvittaessa. Sidokset tulee olemaan kivespussi muutaman päivän ajan. Ehkä tunnet enemmän väsynyt alkuaikoina, kivespussiin tulee turvonnut, herkkä kosketus. Ei saa muuttaa millään virtsaan.