Rintaimplanttirekisteriin - kuvia

Rintaimplanttirekisteriin - kuvia

copyright:
www.wikimedia.org

Rintaimplanttirekisteriin - kuvia

copyright:
www.wikimedia.org

Rintaimplanttirekisteriin - On proteesin käytetään muuttamaan koko ja muoto rinnan. Rintojen laajentuminen on lääketieteellinen päätös toatalitate potilas kuuluu.

Rintaimplantit käytetään pääasiassa:

Rintaimplantit tulevat eri tyyppejä ja muotoja, erilaisia pinnoitteita ja sisältöä. Kirurgi valita paras vaihtoehto, jotta saat tuloksia haluat hänen potilaalle.

Rintaimplanttirekisteriin - Menettely

- Lisätään implantit voivat olla kolme perinteistä viillot: viillon alla - rintojen alla rinnan viilto nänni tai viillon Periareolar trans - kainalo hihan alla. Nämä viillot avulla implantti voidaan sijoittaa alle lihaksen lihas-tai rauhanen väliin lihasten ja maitorauhasen. Riippuen parametreista anatominen rintojen muotoa ja kokoa, valita kahdesta eri menetelmistä.

Rintaimplanttirekisteriin - Elpyminen

Riippuen toiminnan taso, yleensä potilaat voivat jatkaa normaalia toimintaa noin viikossa. Naisilla, joilla on implantit sijoitettu alla lihas on yleensä pidempi toipumisaika ja kivun helpompaa, koska lihaksen leikataan leikkauksen aikana. Liikunta ja intensiivistä liikuntaa, usein välttää jopa kuusi viikkoa.