Tissue turvotus - kuvia

 

Tissue turvotus - käytettiin ensimmäistä kertaa rintarekonstruktion jälkeen rinnan. Nykyisin sen käyttö lisääntyi, mukaan lukien korjaus iho vaurioitunut trauma, excision kasvaimia tai sikiövaurioita. Joskus käytetään esteettisiin tarkoituksiin, kuten rintaimplantit.

Tissue turvotus - Menettely

Tissue laajennus stimuloi kasvua ihon vieressä vika marraskuussa ihon. Se etu, että ihon omaa kyvyn venyttää samalla tavalla kuin naisen vatsan raskauden aikana kasvaa. Tämä tehdään implantoimalla kudoksen Expander, joka on ilmapallon laite ihon alle terveitä. Se on asteittain ilmalla suolaliuoksella nesteen injektion aikana useiden viikkojen ajan.

 

Aluksi merkit osoittavat ihon ohenemista, tukien samalla hampaat kudoksen kerros iho ohenee johtuu painostuksesta ilmapallo täytettynä.Elimistö kehittää arpi reaktio ympäri pallon, lisäämällä ulkonäkö "liian täynnä". Kun iho on laajentunut verran toivomisen varaa, ilmapallo poistetaan yhdessä muotoaan kudoksissa. Iho sijoitetaan uudelleen ja ommellaan, joka vika.

Tissue turvotus - Elpyminen

Leikkauksen jälkeen istuttaa Expander, useimmat potilaat jatkaa heidän arjessaan 2-3 päivää. Koska Expander on vähitellen täynnä, monilla potilailla on vaikeuksia niiden säännöllinen uudistusohjelman kotiuttamiseen asti.