Afferenttien loop-syndrooma - kuvia

Afferenttien loop-syndrooma - kuvia

copyright:
www.nlm.nih.gov

Afferenttien loop-syndrooma - on ryhmä oireita, jotka ovat kehittäneet leikkauksen jälkeen poistaa kokonaan tai osittain vatsassa, jossa mahan ohitettiin kirurgisesti.

Afferenttien loop-syndrooma - Syyt, oireet

Syyt

Afferenttien loop-syndrooma, ruoka ja vatsaan mehut mahasta ohutsuoleen kulkea sääntelemätöntä, epätavallisen nopeasti. Tämä johtuu muutoksiin mahalaukussa johtuen leikkausta.

Esimerkiksi, jos aukko (pylorus) välillä mahan ja ensimmäisen osan ohutsuolen (pohjukaissuoleen) oli vaurioitunut tai irtoa työn silmukan syndrooma voidaan kehittää liittyy.

Afferenttien loop oireyhtymä voi esiintyä vähintään neljännes puolet niistä, jotka tehtiin mahalaukun ohitusleikkaus. Se kehittyy useimmiten muutaman viikon kuluttua leikkauksesta.

Merkit ja oireet

Afferenttien loop-syndrooma, kun oireita ilmenee aikana aterian tai 15-30 minuutin kuluessa ruokailun jälkeen, ne voivat sisältää:

Pahoinvointi
Oksentelu
Vatsakipu ja kouristelua
Ripuli
Huimaus.
Turvotus, röyhtäily
Väsymys
sydämentykytys, nopea syke

Kun oireita myöhemmin, yleensä vasta tunti kolme tuntia syömisen jälkeen, ne voivat sisältää:

Hikoilu
Heikkous, väsymys
Huimaus.
Vilunväristykset.
Ahdistusta, hermostuneisuutta
sydämentykytys, nopea syke
Heikko
Salaustaktiikaksi
Ripuli
Matala verensokeri (hypoglykemia)

Jotkut ihmiset kokevat oireita kuten aikaisin ja myöhään. Edellytykset, kuten sydämentykytystä ja huimausta voi esiintyä joko aikaisin tai myöhään tai molempia.

Diagnoosi

Voit käyttää seuraavia menetelmiä määrittää afferenttien loop-syndrooma.

Arviointi ja sairaushistoria. Lääkäri voi usein diagnosoida afferenttien loop-syndrooma perustuu lääketieteen historiaan. Jos sinulla on ollut vatsaan leikkaus, joka voi auttaa diagnoosin afferenttien loop-syndrooma.
Veren glukoosi testaus. MITTAUSTESTIT veren sokeria aikaan piikin oireiden avulla diagnoosin.
Mahalaukun tyhjennyksen testi. Testi, joka käyttää radioaktiivisia aineita ruokaan sekoitettuna kuinka nopeasti ruoka kulkee mahalaukun läpi.

Afferenttien loop-syndrooma - Hoito

Lääkehoito on yleensä perustuu ruokavalion muutoksiin ja antispastic lääkitys. Foods kuten maito, makeisten vähenee huomattavasti. Huumeiden terrapia afferenttien silmukan oireyhtymä beladona uutetta, noin 10-15 tippaa toteutettu 10 15 minuuttia ennen aterioita, 1% liuos, prokaiini-, prokaiini-ja anesthesine liuokset, rauhoittavat, Bergonal, Scobutil, Neopepulsan-Pro- Banthine ja muut. Voit antiserotonicele, kuten Deseril, annetaan ennen ateriaa 10/15 min.