Akalasia cardia - kuvia

Akalasia cardia - kuvia

copyright:
en.academic.ru

 

Akalasia cardia - on sairaus, joka jäljittelee ruokatorven sydänsairaus, siis myös kutsutaan cardiospasm. Tämä on tärkeä syy nielemishäiriöiden joka on nielemisvaikeuksia niin, että elintarvikkeiden pidetään alemmassa päässä, ruokatorven ja mahalaukun ei kulje vapaasti.

Akalasia cardia - Syyt, oireet

Syyt

Vaikka todellinen syy acalaziei-kortti ei ole tarkalleen tiedossa, joitakin teorioita:

- Annetaan ruokatorven moottorin Kiertäjähermo joka ohjaa liikettä.

Oletetaan, että häiriöt Kiertäjähermo voi olla syynä akalasia cardia tai cardiospasm.
v - Monilla ihmisillä on tapana suun kautta hengittäminen saattaa kärsiä akalasia, niin oletetaan, että ilman nieleminen voi olla rooli tuottaa cardiospasm tai akalasia cardia.

- Hirschprung sairaus tai synnynnäinen megakoolon on ruoansulatuskanavan sairaus ja sydämen laajentuma voi johtua ensisijaisesti achalaisa.

- Lack of parasympaattisen stimulaation ilman Integroidut moottori-ja motiliteettia ruokatorven voi johtaa laajentuma ruokatorven aiheuttaa akalasia cardia.

Nämä teoriat oletetaan olevan etiologiaa cardiospasm, vaikka mikään näistä tapauksista ei ole vahvistettu tutkimuksissa.

Merkit ja oireet

Oireita ovat nielemisvaikeudet sekä nesteet ja kiinteät aineet liittyvät pulauttelu ja röyhtäily ja rintakipu. Kiinteä ruoka yleensä kulkee sfinctec koska sen painon ja painovoiman.

Dysfagia nesteille on tärkeää, ja oksentelua tuloksena pseudo sisältävässä ruokatorven sisältöä. Krooninen kylmää ruoka nielemisvaikeuksia voi esiintyä varhaisissa viasta johtuen relaksaation alapään ruokatorvea.
Vuoden vaiheissa taudin komplikaatioita ovat:
- Aspiraatiokeuhkokuumetta Ruoka toive ingurgitate
- Ruokatorvitulehdus ja ruokatorven seinämän ärsytys johtuu käymisestä ruoan.
- Syöpä ruokatorveen.


Diagnoosi
Akalasia cardia voidaan diagnosoida kautta yhdistämällä oireita raportoi potilaan ja perustuvat laboratoriokokeisiin (rinnassa radiografia, radioscopy baryyttia, tähystys, ruokatorven gammakuvaus).

Akalasia cardia - Hoito

Vaikka leikkaus on lopullinen hoito sydämen acalaziei joitakin lääkkeitä käytetään alkuvaiheessa. Jotkut antikolinergisten voi määrätään alkuvaiheessa akalasia cardia, tämä auttaa vähentämään eritteiden ja siten estää pulauttelu.

Hoito valinta akalasia cardia tai cardiospasm on kirurginen toimenpide nimeltään myotomia tai Heller sydän. Tämä tapahtuu loppuun alavatsan rinta ruokatorven viiltää pituussuunnassa limakalvoa.