Akuutti tulehdusripulin - kuvia

Akuutti tulehdusripulin - kuvia

copyright:
wikimedia.org

 

Akuutti tulehdusripulin - on kunto on kolme tai useampia vetiset ulosteet ja yhden päivän. Lievää akuutti ripuli, ei laboratorio arviointi on tarpeen, koska tauti menevät yleensä ohi itsestään.

Akuutti tulehdusripulin - Syyt, oireet

Syyt
Akuutti tulehdusripulin liittyy yleensä bakteeri, virus tai loistaudit. Krooninen ripuli liittyy yleensä toiminnalliset häiriöt kuten ärtyvän suolen oireyhtymä tai tulehduksellinen suolistosairaus.

Joitakin yleisin syy, ripuli ovat seuraavat:

Jotkut ripulia jälkeen vatsa leikkauksen tai sappirakon poisto. Syynä voi olla muutos miten ruoka liikkuu ruoansulatuskanavan jälkeen mahalaukun leikkauksen tai lisätä sapen kaksoispiste jälkeen sappirakon leikkauksen.

Ihmiset, jotka käyvät ulkomailla ovat vaarassa matkustajan ripuli, joka johtuu syö ruokaa tai juomavettä bakteereja, viruksia ja loisia. Travel Ripuli voi olla ongelma vieraileville kehitysmaille.

Monissa tapauksissa aiheuttaa ripulia ei voida löytää. Niin kauan kuin ripulia ratkaisee, laajoja etsiä sen syystä ei ole yleensä välttämätöntä.

Merkit ja oireet

Ripuli voi aiheuttaa kuivumista, mikä merkitsee sitä, että elin on menettänyt liian paljon nestettä, ja liikaa elektrolyyttejä, ja voi toimia kunnolla. Kuivuminen on erityisen vaarallista lapsille ja ikääntyvien ja on hoidettava välittömästi välttää vakavia terveysongelmia.

Diagnostinen

Diagnostiset testit löytää syy ripuli voivat olla seuraavat:

Akuutti tulehdusripulin - Hoito

Useimmissa tapauksissa on ripulia, korvaamalla menetetään nesteen tarvitaan kuivumisen estämiseksi on vain hoito on tarpeen. Lääkkeet voivat auttaa ripuli loppuu, mutta niitä ei suositella henkilöille, joiden ripulin aiheuttaja on bakteeri-infektio tai loisia. Antibioottien käytön ensisijaisena hoitona. Virusinfektioita ovat joko lääkehoitoa, vakavuuden ja virustyypistä.

Vinkkejä Tietoa elintarvikkeiden

Vuoteen ripuli katoaa, yritä välttää tuotteita: kofeiini, maito ja rasvaisia ​​ruokia, jotka ovat runsaasti kuitua ja erittäin makea. Nämä elintarvikkeet yleensä pahentaa ripulia.

Kun parantamiseksi, voit lisätä pehmeitä elintarvikkeita omaan ruokavalioon, kuten banaanit, tavallinen riisi, keitetyt perunat, paahtoleipää, keksejä, keitetyt porkkanat ja paistetaan kanan nahaton tai rasvaa. Lapsille, lastenlääkäri voi myös suositella mitäänsanomaton ruokavaliota. Kun ripuli on loppunut, lastenlääkäri todennäköisesti kannustaa lapsia palaamaan normaaliin ruokavalioon ja terve, jos ne voidaan hyväksyä.