Alkoholi hepatiitti - kuvia

Alkoholi hepatiitti - kuvia

copyright:
blogs.webmd.com

Alkoholi hepatiitti -Onko maksatulehdus aiheuttama juominen.

Vaikka alkoholi hepatiitti on todennäköisimmin esiintyy ihmisiä, jotka juovat runsaasti vuosia, tauti voi esiintyä ihmisiä, jotka juovat vain hieman.

Jos olet diagnosoitu alkoholi hepatiitti, sinun ei pitäisi juoda alkoholia. Ihmiset, jotka jatkavat alkoholia voi kehittyä vakavia maksavaurioita muodossa maksakirroosi ja maksan vajaatoiminta.

Alkoholi hepatiitti - Syyt, oireet

Syyt

Alkoholipitoisuuden hepatiitti tapahtuu, kun maksan vaikuttaa alkoholia. On tunnettua, että hajoaminen etanoli - alkoholi oluen, viinin ja nestettä - valmistaa erittäin myrkyllisiä kemikaaleja, kuten asetaldehydin. Nämä kemikaalit liipaisin tulehdusta, joka tuhoaa maksasoluissa. Ajan myötä arpikudosta ja pienet solmua kudoksen korvaa terve maksa ja maksan häiritsee toimintakykyä. Tämä palautumaton arpeutumista, nimeltään kirroosi, on viimeinen vaihe alkoholipitoisuuden maksasairauden.

Riski kasvaa ajan ja nautittu määrä
Alkoholin käyttö voi johtaa maksasairaus, ja riski kasvaa hoidon keston tai määrän alkoholia juo. Ihmisille, jotka juovat runsaasti eivät kehity alkoholisti hepatiitti ja kirroosi on todennäköistä, että muut tekijät kuin alkoholi johtaa hepatiitti. Nämä voivat sisältää:

Merkit ja oireet

Mietojen alkoholijuomien hepatiitti voi aiheuttaa näkyviä ongelmia, mutta kun tauti tulee kehittyneempiä ja maksan edelleen heikentynyt oireita voi kehittyä, ne voivat sisältää:


Diagnostinen

Koska on olemassa monia maksasairauksien ja monenlaisista tekijöistä voivat aiheuttaa, kuten virusinfektioiden, huumeet ja ympäristömyrkyt, diagnosointi alkoholisti hepatiitti voi olla haaste. Sen pyrkimyksenä oli päästä diagnoosi, lääkäri voi olla yksi tai useampia seuraavista toimenpiteistä:

Alkoholi hepatiitti - Hoito

Jos sinulla on diagnosoitu alkoholi hepatiitti, sinun ei pitäisi juoda alkoholia. Ainoa tapa kääntää maksavaurioita, tai useamman pitkälle, sen estämiseksi tauti. Jos jatkat juoda alkoholia, olet todennäköisesti kokemaan vakavia komplikaatioita.

Jos olet riippuvainen alkoholista ja haluat lopettaa juomisen, lääkäri voi suositella hoitoa, joka on räätälöity tarpeisiisi. Tähän voi kuulua lääkitys, neuvonta, avohoidon ohjelmaa.

Hoito aliravitsemus
Lääkäri voi suositella erityisruokavaliota kääntää ravitsemuksellisia puutteita, jotka voivat ilmetä ihmisillä, joilla alkoholi hepatiitti.

Lääkehoito vähentää maksatulehdus
Ihmiset, joilla on vakava alkoholisti hepatiittia voidaan pitää lyhyellä aikavälillä lääkehoitoa hallita maksatulehdus. Joissakin tapauksissa lääkäri voi suositella kortikosteroideja tai pentoksifylliini.

Transplant valehtelusta
Kun maksan toiminta on vakavasti heikentynyt, maksansiirto voi olla ainoa vaihtoehto joillekin ihmisille. Vaikka maksansiirtoa on usein onnistunut, ihmisten määrä odottaa siirrännäisten huomattavasti suurempi määrä käytettävissä olevien elinten. Tästä syystä maksansiirto ihmisiä, joilla alkoholin aiheuttama maksasairaus on kiistanalainen.

Vaihtoehtoinen lääketiede

Ei hakutuloksia vaihtoehtoisia hoitoja tai lääkkeitä paranna alkoholisti hepatiitti. Kuitenkin joitakin yrttejä ja täydentää hyväksytään hoitoja maksasairaus. Yrtit ja täydennykset voi korvata lääkärin hoitoa tai Raittiiden. Mutta jos kuitenkin haluat kokeilla lisäravinteet, keskustele lääkärin kanssa riskeistä ja hyödyistä ensin.

Milk thistle
Silymarine kasvien lehdet ja siemenet ovat hyviä hallita tulehdusta maksassa. Milk Thistle lisäravinteet ovat suosittuja lääkitys ihmisten keskuudessa, joilla on maksasairaus. Mutta tutkimukset ovat osoittaneet hyötyä ihmisille, joilla alkoholin aiheuttama maksasairaus, joka juo maitoa ohdake täydentää.

Maito ohdake on yleensä turvallista, mutta voi aiheuttaa ripulia ja pahoinvointia. Keskustele lääkärisi kanssa silymarin maitoa, jos aiot käyttää tätä apuohjelmaa. Koska silymarin voi häiritä reseptilääkkeitä, ota yhteys lääkäriin.


(S-adenosylmethionine) on lisäosa, joka uskotaan vähentävän maksatulehdus ja auttaa maksan korjata itsensä. Kehosi on luonnollisesti sama, mutta jonkin verran näyttöä siitä, että ihmiset, joilla on maksasairaus ovat puutteellisia tässä nähty.

Haittavaikutuksia voivat olla kaasu, pahoinvointi, oksentelu ja ripuli.