Atrofinen gastriitti - kuvia

Atrofinen gastriitti - kuvia

copyright:
www.health.com

Atrofinen gastriitti - on tila, jossa vatsaontelon on tulehtunut ja kudos alkaa tuhoutua. Kun mahalaukun kudos on tuhottu, se korvataan sidekudoksen ja suoliston eritystä mahan ja sitten rajoittavat aineita, kuten pepsiini ja kloorivetyhappo. Kun tämä tapahtuu, ihmiset kehittävät vatsa ja ruoansulatuskanavan ongelmia. Joissakin tapauksissa, atrofinen gastriitti on autoimmuunisairaus. Mutta muissa tapauksissa tämä ehto voi ajaa ympäristötekijät, kuten infektion tyypistä. Kuten monenlaisia ​​gastriitti, atrofinen gastriitti usein kehittyä vähän tai ei lainkaan oireita.

Atrofinen gastriitti - Syyt, oireet

Syyt
Atrofinen gastriitti voi johtua yhdessä Helicobacter pylori-infektio on yleensä moniteholinssi prosessi oxintica

antraali limakalvon mahalaukun elimen ja fundus, kun taas autoimmuuni atrofinen gastriitti on tunnusomaista laaja menetys parietal cell massasta. Atrofinen gastriitti perustuu bakteeri-infektio on oireeton, ja potilailla on suurentunut riski sairastua mahalaukun syöpä.

Merkit ja oireet

Atrofinen gastriitti on oire ruoansulatushäiriöt, happamat röyhtäykset tai refluksitauti. Nämä ehdot ovat yleensä ominaista ylävatsan kipu, turvotus ja usein röyhtäilyä.

Pahoinvointi ja oksentelu voi joskus olla merkki atrofinen gastriitti. Pahoinvointi on usein oire muita gastriitti atrofinen gastriitti mutta potilaat saattavat kokea tämän oire.

Jotkut ihmiset gastriitti voi todeta, että niiden ruokahalu vähentynyt. Joissakin tapauksissa tämä ruokahaluttomuutta voi kehittyä, koska muita yleisiä oireita, kuten pahoinvointia ja oksentelua, mikä vähentynyt ruokahalu.

Joillakin potilailla, joilla on atrofinen gastriitti voi esiintyä painon vuoksi tämän ehdon. Jälleen usein laihtuminen voi johtua hänen muita oireita, kuten pahoinvointia ja oksentelua sekä ruokahaluttomuus.

Diagnoosi

Gastriitti voidaan yleensä diagnosoidaan perustuu lääkärintarkastus perustuu oireisiin. Voit määrittää, millainen henkilö kärsii gastriitti, lääkäri voi tehdä joitakin diagnostisia testejä. Yhteinen diagnostista testiä on endoskopia, mahan limakalvoa voidaan nähdä, kun taipuisa putki työnnetään mahaan. Lääkärit voivat myös poistaa biopsia vatsan kudosta saada lähempää.

Atrofinen gastriitti - Hoito

Atrofinen gastriitti ei ole parannuskeinoa, mutta useat lääkkeet ovat käytettävissä lievittää oireita, esim. antasideja, protonipumpun estäjät ja histamiinin esto. Koska atrofinen gastriitti johtaa lopulta syntynyt B12-potilaat tarvitsevat injektiot.