Diabeettinen gastroparesis - kuvia

 

Diabeettinen gastroparesis - Gastroparesis, jota kutsutaan myös viivästynyt mahalaukun tyhjenemistä, on häiriö, jossa hän vatsallaan liian pitkä tyhjentää sen sisällön. Kiertäjähermo ohjaa liikettä elintarvikkeiden mahasta läpi ruoansulatuskanavan. Gastroparesis tapahtuu, kun Kiertäjähermo on vaurioitunut ja lihakset vatsan ja suoliston eivät toimi normaalisti. Fed liikkuu hitaasti tai pysähtyy ruoansulatuskanavan.

Diabeettinen gastroparesis - Syyt, oireet

Syyt
Yleisin syy gastropareesi on diabetes. Diabeetikoista on korkea verensokeri, mikä puolestaan ​​aiheuttaa kemiallisia

muutoksia hermoja ja vahingoittaa verisuonia, jotka kuljettavat happea ja ravinteita hermoja. Ajan, verensokeri voi vaurioittaa Kiertäjähermo.

Merkit ja oireet

Syöminen kiinteää ruokaa, korkean fiber elintarvikkeet, kuten raaka hedelmiä ja vihanneksia, rasvaisia ​​ruokia tai juomia runsaasti rasvaa tai karbonaattien voidaan edistää näitä oireita.


Diagnostinen

Ottamisen jälkeen täydellisen lääkärintarkastuksen ja sairaushistoria, lääkäri voi käyttää useita verikokeita verenkuva ja kemian ja elektrolyyttien tasot. Voit jättää esteen tai muita ehtoja, lääkäri voi suorittaa seuraavat testit:

Diabeettinen gastroparesis - Hoito

Diabeettisen gastropareesi riippuu oireiden vakavuuden. Useimmissa tapauksissa hoito ei paranna gastropareesi on yleensä krooninen. Hoito auttaa hallitsemaan kunnossa, jotta voit olla niin terveitä ja mahdollisimman miellyttävä.

Lääkitys

Useita lääkkeitä käytetään hoitoon diabeettinen gastropareesi. Lääkäri voi kokeilla eri lääkkeitä tai yhdistelmiä löytää tehokkain hoito. Keskustella haittavaikutusten riski mitään lääkitystä lääkärin kanssa on tärkeää.

Ruokavalion muutokset

Vaihtaminen ruokailutottumukset voi hillitä diabeetikko gastropareesi. Lääkäri tai ravitsemusterapeutin voi määrätä kuusi pientä ateriaa päivässä kolmen sijaan suuret.