Hepatiitti E - kuvia

 

Hepatiitti E - Onko tarttuva tauti, akuutti maksatulehdus. Se ei kehity krooninen sairaus.

Hepatiitti E - Syyt, oireet

Syyt

Hepatiitti E on aiheuttanut hepatiitti E löytyy ulosteesta tartunnan saaneeseen henkilöön. Toimittaminen hepatiitti E-virus yleensä tekee, kun joku juo vettä, joka oli saastuttama ulostetta, vain edes-mikroskooppisia jälkiä tartunnan saaneen henkilön.

Tautiesiintymisien esiintyy yleensä alueilla maailmassa, jossa puhtaanapito on huono.

Useita tapauksia hepatiitti E ovat johtuneet yhteyshenkilö toiselle henkilölle, mutta on olemassa näyttöä siitä, että virus voi levitä seksuaalista aktiivisuutta. Lähettäminen veri on harvinaista.

Merkit ja oireet

Kaikki eivät hepatiitti E-virus tulee oireita. Kuitenkin, kun 3-8 viikkoa tartunnan jälkeen oireet välttämättä ole seuraavia oireita:


Diagnostinen

verikoe, joka paljastaa vasta-aineiden hepatiitti E. kuitenkin, testi ei ole saatavilla monissa maissa.

Hepatiitti E - Hoito

On olemassa lääkkeitä hoitoon hepatiitti E Vuonna lievissä tapauksissa, terveyspalvelujen tarjoajien määrää yleensä runsaasti nesteitä, ja ruokavalio. Kun elimistöä hepatiitti E, ihmisen pitäisi välttää lääkkeitä, jotka saattavat vaurioittaa maksaa. Kärsiville tulisi myös välttää, alkoholia palautumisen aikana, koska alkoholi voi vaurioittaa maksaa.

Estää

Paras tapa välttää hepatiitti E infektio on välttää saastuneen veden, erityisesti matkustettaessa maihin, joissa hepatiitti E on yleistä.

Tällä hetkellä ei ole hyväksytty rokote, hepatiitti E