Imusolmukkeet - kuvia

Imusolmukkeet - kuvia

copyright:
http://f.imagehost.org

Imusolmukkeet - Tapahtuu, kun pehmytkudoksen yleensä kuulu suolisto menee läpi heikkous alavatsalle. Tuloksena turvotus voi olla tuskallista, varsinkin yskimisen tai nostamalla raskas esine. Ei välttämättä vaarallista, tyrä ei parane tai mene pois. Tyrä voi aiheuttaa hengenvaarallisia komplikaatioita. Tästä syystä lääkärisi saattaa suositella kirurginen korjaaminen nivustyrä on tuskallista tai tulossa suurempi. Tyrä korjaus on yleinen kirurgisen.

Imusolmukkeet - Syyt, oireet

Syyt
Joillakin nivustyrien ole mitään ilmeistä syytä. Mutta monet esiintyy seurauksena:

Miehillä heikkous ilmenee yleensä turvotusta pitkin imusolmukkeet kanava. Tämä on alue, jossa spermatic johto, jossa on vas deferens, putki, joka kuljettaa siittiöiden, tulee kivespussi.

Naiset ovat todennäköisemmin kehittää tyrät vuonna reisiluun kanava-aukon lähellä imusolmukkeet kanava, jossa reisiluun valtimo, laskimo ja hermo läpi kanavan.

Merkit ja oireet

Jotkut tyrät eivät aiheuta mitään oireita, ja saa tietää, että ennen kuin lääkäri löytää rutiini lääkärintarkastus. Usein kuitenkin nähdä ja tuntea näkyvä kohouma luoma suolistossa. Turvotus on yleensä selvemmin seistessä, varsinkin kun yskä.

Tyrä oireita ovat:

Merkit ja oireet lapsilla
Nivustyrien lapsilla johtuu heikkoudesta vatsan alueelle, joka on läsnä syntymän. Joskus tyrä voi olla näkyvissä vain, kun lapsi itkee, yskii.


Diagnostinen

Fyysinen tentti riittää diagnosoida tyrä. Lääkäri kertoo sinulle oireiden ja etsii pullistuma nivusiin. Koska jalat voivat tehdä tyrä näkyvämmän, sinua voidaan pyytää seisomaan ja yskä.

Imusolmukkeet - Hoito

Jos tyrä on tuskallista korjauksen tarpeessa, yleensä leikkaus lievittää kipua ja estää vakavia komplikaatioita. On olemassa kaksi yleistä tyyppiä leikkaus tyrät:

Ehkäisy

Syntymä vika, joka voi johtaa tyrä ei voida estää, mutta seuraavat vaiheet voivat auttaa vähentämään ulkonäkö nivustyrä: