Kollageeni ja lymfosyyttinen koliitti - kuvia

Kollageeni ja lymfosyyttinen koliitti - kuvia

copyright:
wikimedia.org

 

Kollageeni ja lymfosyyttinen koliitti - on tulehduksellinen sairaus paksusuolen joka on huippu esiintyvyys jälkeen 50 vuotta, vaikuttaa enemmän miehiä kuin naisia ​​teoriasisällön. Kliiniset esitys liittyy ripuli, yleensä ilman verenvuotoa peräsuolesta.

Kollageeni ja lymfosyyttinen koliitti - Syyt, oireet

Syyt

Tutkijat eivät ole varmoja, mitä aiheuttaa haavaista koliittia lymfaattisen kollageenia. Bakteerit ja niiden toksiineja tai virus voi olla vastuussa aiheuttaa tulehdusta ja paksusuolen vaurioita.

Jotkut tutkijat uskovat, että haavainen koliitti ja lymfaattinen kollageeni voi johtua autoimmuunireaktio, mikä tarkoittaa, että elimistön immuunijärjestelmä tuhoaa terveitä soluja ei tiedetä syytä.

Collagenic koliittia on useimmiten diagnosoitu ihmisten välillä 60 ja 80 vuotta. Joitakin tapauksia on raportoitu nuorilla aikuisilla yli 45 vuotta ja lapsia. Collagenic koliittia on diagnosoitu useammin naisilla kuin miehillä.

Ihmiset, joilla lymfosyyttinen koliitti ovat myös yleensä diagnosoidaan ihmisten välillä 60 ja 80 vuotta. Sekä miehet että naiset kärsivät samalla.

Merkit ja oireet

Molemmissa kollageenin sairaudet, kuten koliitti ja lymfosyyttinen koliitti, merkit ja oireet ovat lähes identtiset.

Krooninen ripuli on yleisin merkki. Se on vetinen ripuli ilman verta ja alkaa usein aivan yllättäen. Ripuli voi olla jatkuvaa tai jotkut, on ajoittainen, jossa oireet pahenevat taas parantunut sykli toistuu. Useimmat ihmiset vaikuttivat ehkä viisikymmentäkuusi yli kahdeksan vetistä ulostetta päivässä. Oireet ovat usein läsnä kuukautta ennen diagnoosia.

Merkit ja oireet colitis ulcerosa kollageenin ja lymfaattinen ovat:

Diagnostinen

Jotkut lääkärit uskovat, että kollageeni koliitti lymfosyyttinen koliitti ovat saman sairauden eri vaiheissa. Ainoa tapa selvittää, millainen koliitti on henkilön kautta biopsia.

Diagnoosi lymfosyyttinen koliitti, kollageeni koliittia jälkeen tehdyt kudos otettujen näytteiden kolonoskopia.

Colta kollageeni ominaista bändi korkeampi kuin normaalin proteiinin kollageenin sisällä vuoraukseen paksusuolessa. Band paksuus vaihtelee, monet näistä kudosnäytteitä eri alueilla paksusuolen voi olla tarpeen tutkia.

In lymfosyyttinen koliitti, kudosnäytteissä osoittavat lisäys veren valkosolujen tunnetaan lymfosyyttejä.

Kollageeni ja lymfosyyttinen koliitti - Hoito

Hoito colitis ulcerosa ja lymfaattinen kollageenin vaihtelee oireiden ja tapauksen vakavuudesta. Nämä sairaudet yhdistää potilaiden parantaa itse itsensä, vaikka useimmat ihmiset kärsivät jatkuvasti ripulista tai satunnaisesti.

Lifestyle muutokset sisältyvät vähentää rasvan määrää ruokavaliossa, poistaa elintarvikkeisiin, jotka sisältävät kofeiinia ja laktoosiin ja välttämään huumeita kuten ibuprofeenia tai aspiriinia.

Jos elintapojen muutokset ei riitä, lääkitys voidaan auttaa hallitsemaan oireita.

Äärimmäisissä tapauksissa colitis ulcerosan lymfosyyttisen kollageenia ja jotka eivät reagoi lääkitystä, leikkauksen poistaa kokonaan tai osittain paksusuolen saattaa olla välttämätöntä. Kuitenkin leikkaus on harvoin suositellaan. Koliitti lymfosyyttinen koliitti eivät nouse kollageenia ja ihmisen riski, että paksusuolen syöpä.