Laktoosi-intoleranssi - kuvia

 

Laktoosi-intoleranssi - on kyvyttömyys tai riittämätön kyky sulattaa laktoosia, sokeri löydetty maitoa ja maitotuotteita. Laktoosi-intoleranssista johtuu puutos laktaasia, joka on valmistettu epiteelisoluihin ohutsuolessa. Laktaasi hajoaa laktoosia kahteen yksinkertaisempi sokereista kutsutaan glukoosiksi ja galaktoosiksi, jotka sitten imeytyy verenkiertoon.

Laktoosi-intoleranssi - Syyt, oireet

Syyt

Koska laktoosi-intoleranssi selittää parhaiten kuvaavat kuinka henkilö kehittyy laktaasinpuutos.

Ensisijainen laktaasin puutos kehittyy ajan myötä ja alkaa sen jälkeen noin kaksi vuotta, kun keho alkaa tuottaa vähemmän laktaasin. Useimmat lapset, jotka ovat puutteellisia laktaasin ole laktoosi-intoleranssin oireita myöhään nuoruudessa tai aikuisuudessa.

Tutkijat ovat tunnistaneet mahdollisen geneettisen linkin ensisijainen laktaasinpuutos. Jotkut ihmiset perivät geenin vanhemmiltaan, mikä todennäköisesti he kehittävät ensisijainen laktaasinpuutos.

Toissijainen laktaasinpuutos tulokset ovat voimakas ripuli, keliakia, Crohnin tauti. Tämäntyyppinen laktaasinpuutos voi puhjeta missä iässä tahansa, mutta on yleisin lapsuudessa.

Merkit ja oireet

Henkilöt, joilla on laktoosi-intoleranssi voi olla epämiellyttävä 30 minuuttia 2 tuntia nauttimisen jälkeen maitoa ja maitotuotteita. Oireet alue on lievästä vaikeaan perusteella määrän laktoosia kulutetun ..

Tavallisia oireita ovat

vatsakipu
vatsan turvotus
kaasu
ripuli
pahoinvointi

Diagnoosi

Laktoosi-intoleranssi voi olla vaikea diagnosoida perustuu oireet vain. Jotkut potilaat uskovat, että he kärsivät laktoosi-intoleranssi, koska ne ovat samankaltaisia ​​ruoansulatuskanavan oireita, mutta oireet voivat vaihdella ärtyvän suolen oireyhtymä, joka aiheuttaa samanlaisia ​​oireita. Lääkäri voi suositella poistamalla maitoa ja maitotuotteita teidän ruokavalio aikaa nähdä, jos oireet lievittyvät. Testit voidaan tarvita lisätietoja.

Kaksi testiä käytetään tavallisesti mitata laktoosia sulamista.

Hengityksen vety-testi. Henkilö juoman kanssa laktoosia ja hengitys analysoidaan säännöllisesti mitata määrä vetyä. Tavallisesti hyvin vähän vetyä on havaittavissa hengityksessä, mutta undigested laktoosi tuottaa suuria määriä vetyä. Tupakointi ja tietyt elintarvikkeet ja lääkkeet voivat vaikuttaa tarkkuuteen.

Happamuus testi-istuimeen. Happamuus testiä istuin käytetään imeväisten ja pikkulasten mittaamiseen hapon määrää ulosteessa. Sulamatonta laktoosi luo maitohappoa ja muita rasvahapot voidaan havaita ulostenäyte. Glukoosi on myös läsnä, ulosteesta, koska tuloksena sulamatonta laktoosia.

Laktoosi-intoleranssi on harvinainen vauvoilla ja alle 2.

Laktoosi-intoleranssi - Hoito

Hoidot eivät paranna laktoosi-intoleranssi. Ei ole mitään keinoa edistää entsyymin laktaasin tuotantoa.

Vaihtoehtoinen lääketiede

Probiootit ovat eläviä organismeja esiintyy suolistossa, joka auttaa säilyttämään terveen ruoansulatuskanavan. Probiootit ovat saatavana sekä saamiset joissakin jogurtteja ja täydentävä kapselin muodossa. Niitä käytetään joskus ruoansulatuskanavan sairauksia kuten ripulia ja ärtyvän suolen oireyhtymä. Ne voivat myös auttaa kehoa sulattamaan laktoosia. Probiootit ovat yleensä pidetään turvallisina ja voi kokeilla, jos muut keinot eivät auta.