Levator oireyhtymä - kuvia

Levator oireyhtymä - kuvia

copyright:
/img.medscape.com

 

Levator oireyhtymä - saadaan peräsuolen kouristuksia aiheuttavia kipua ja yleensä ei liity ulostamisen. Kipu kestää yleensä vähemmän kuin 20 minuuttia. Kipu voi olla lyhyt ja voimakas kipu tai suurempi ja epämääräisiä.

Levator oireyhtymä - Syyt, oireet

Syyt

Syy on lihaksen lähelle sijainnin peräaukko. Lihaskrampit voi johtua: epänormaali lihasten hypertrofia, lihasten fibroosi, kokonaan tai osittain hermo väärinkäytöksiä, liiallinen liikunta, liikunnan puute leikkauksen jälkeen.

Merkit ja oireet

Koska se on yleensä oireita kipu peräsuolen alueella, joka kestää yleensä vähemmän kuin 20 minuuttia. Kipu voi olla lyhyt ja intensiivinen, tai iso epämääräinen kipu peräsuolessa. Se voi tapahtua spontaanisti henkilö herää lepotilasta tuskasta. Kipu voi tuntua ikään kuin siirtää poistaminen kaasun tai ulosteesta. Vaikeissa tapauksissa kipu voi kestää useita tunteja ja voi toistua usein. Henkilö voi kärsiä erilaisia ​​peräsuolen Toiminta lievittää näitä oireita.

Muita oireita ovat:
- Kipu voi laueta yhdynnän aikana yhdistyä
- Kipu puutteen vuoksi liikkeen
- Kipu laukaisi suoliston liikkeitä.

Diagnoosi

Ympäristö suorittaa lääkärintarkastus sulkea pois muut piinallista ja peräsuolen (esim. thrombosed peräpukamia, halkeamia tai paiseet). Fysikaalinen tutkimus on yleensä tavanomainen, mutta se voidaan nähdä sovitusta ja kivulias peräaukon lihakseen. Joskus alaselän kipu johtuu ehtoja tai eturauhasen häiriöt. Ultraäänitutkimus ristiselän lihaksia voi paljastaa sääntöjenvastaisuuksia pyriform morfologia.

Levator oireyhtymä - Hoito

Hoito koostuu hallinnon ja kivun lääkkeitä, kuten aspiriinia, naprokseeni, ibuprofeeni ja SITZ kylpyamme. Jos oireet ovat voimakkaita, ihmiset voivat olla sähkö-galvaaninen stimulaatio hoitoja, suurjännite annetaan kautta katetrilla lihaksen peräaukko. Tämä auttaa edistää ja pysäyttää lihaskouristuksia.