Megakoolonin-myrkyllinen - kuvia

 

Megakoolonin-myrkyllinen - on häiriö, joka aiheuttaa nopeasti levennys (laajentuma) ja paksusuolen alle 1 useisiin päiviin.

Megakoolonin-myrkyllinen - Syyt, oireet

syyt
Myrkyllistä megakoolonin esiintyy komplikaatio tulehduksellinen suolistosairaus, kuten haavainen paksusuolentulehdus ja Crohnin tauti ja muut infektiot paksusuolessa.Termi "myrkyllinen" tarkoittaa, että tämä komplikaatio tapahtuu infektion tai tulehduksen.

Merkit ja oireet

Expansion (dilataatio) paksusuolessa voi nopeasti antaa seuraavia oireita:

Vatsakipu
Vatsan pingotus
Vatsan arkuus
kuume
Nopea syke
shokki

diagnoosi

Fyysinen tarkastus voi paljastaa merkkejä septinen sokki.Lääkäri huomaa arkuus vatsan ja saattaa menettää suoliston äänet.

Testit:

Rays - X vatsan
Veren elektrolyyttejä
Täydellinen verikoe

Megakoolonin-myrkyllinen - Hoito

Ensin annetaan nesteitä ja elektrolyyttejä auttaa estämään iskuja ja nestehukka.Prosessissa, joka johtaa megacolon voidaan käsitellä lääketieteellisesti ensin. Tämä ei kuitenkaan ole tavallisesti riittää.

Jos jatkuva nopea kasvu, avaamisesta tai perforaatio on mahdollinen esiintyy paksusuolessa. Näin ollen, useimmissa tapauksissa on toksinen vaatii leikkauksen, kuten kolektomian (poistaminen pala paksusuolessa).

Jotta mahdollinen infektio on antibiootteja.

ehkäisy

Jos sinulla on tiettyjen sairauksien, kuten haavainen paksusuolen tulehdus tai Crohnin tauti, että on tärkeää käsitellä niitä estää toksinen.