Polkumyynti oireyhtymä - kuvia

Polkumyynti oireyhtymä - esiintyy leikkauksen jälkeen, joka suoritettiin sen poistamiseksi osittain tai kokonaan mahan tai vatsa on kirurgisesti ohitettu auttaa laihtua. Polkumyynti oireyhtymää kutsutaan myös nopeaa mahalaukun tyhjenemistä.
Polkumyynti oireyhtymä parantaa usein omasta ilman lääketieteellistä hoitoa tai säätämisen jälkeen ruokavalion. Vaikeissa tapauksissa polkumyynnin oireyhtymä, ehkä leikkaus-ja lääkehoito.

Polkumyynti oireyhtymä - Syyt, oireet

Syyt
Polkumyynnin oireyhtymä, ruokaa ja mahan mehut mahasta ohutsuoleen kulkevat nopeasti.

Tämä johtuu siitä, että leikkaus. Esimerkiksi, jos aukko (pylorus) välillä mahan ja ensimmäisen osan ohutsuolen (pohjukaissuoleen) on vahingoittunut tai irtoa operaation, upottamiseen syndrooma voidaan kehittää.

Polkumyynti oireyhtymä voi esiintyä ainakin puolet niistä, jotka tehtiin mahalaukun ohitusleikkaus. Se kehittyy useimmiten muutaman viikon kuluttua leikkauksesta. Joskus tulee krooninen sairaus.

Merkit ja oireet

Kun polkumyynti oireita ilmenee aikana aterian tai 15 30 minuuttia aterian jälkeen, ne voivat sisältää:

Pahoinvointi
Oksentelu
Vatsakipu, kramppeja
Ripuli
Huimaus.
Turvotus
Väsymys
sydämentykytystä ja nopea syke

Kun oireet näkyvät myöhemmin, yleensä kolmeen tuntia syömisen jälkeen, ne voivat sisältää:

Hikoilu
Heikkous, väsymys
Huimaus.
Ahdistusta, hermostuneisuutta
sydämentykytys, nopea syke
Heikko
Salaustaktiikaksi
Ripuli
Alhainen verensokeri (hypoglykemia)

Diagnoosi

Lääkäri voi käyttää joitakin seuraavista tavoista määrittää, jos polkumyyntiä oireyhtymä.

Arviointi ja sairaushistoria.
Testaus verensokeri. Koska verensokerista usein liittyy polkumyyntiä oireyhtymä, täytyy testi mitata verensokerin aikaan piikin oireita.
Mahalaukun tyhjennyksen testi. Testi, joka käyttää radioaktiivisia aineita ruokaan sekoitettuna toimenpiteiden kuinka nopeasti ruoka liikkuu mahassa.

Polkumyynti oireyhtymä - Hoito

Useimmissa tapauksissa polkumyynnin oireyhtymä parantaa riittää, että ihmiset oppivat syömään paremmin ja siten säännellä ruoansulatuskanavan. On hyvin mahdollista, että muuttamalla ruokavaliota ratkaisemaan oireita. Jos vaihdat ruokavaliota ei ole tehokasta, kun lääkkeitä tai leikkaus voidaan tehdä hidas tyhjeneminen mahan sisällön.

Lääkkeitä hoitoon polkumyynnin oireyhtymä:

Akarboosin. Tämä lääkitys hidastaa ruoansulatusta hiilihydraatteja. Haittavaikutuksia voivat olla hikoilu, päänsärky. Oktreotidi (Sandostatin). Se on anti - ripuli, jotka voivat hidastaa tyhjennystä ruokaa suolistossa. Se voidaan toteuttaa ihon alle (ihonalaisesti). Oktreotidi kantaa haittavaikutusten riski (ripuli, iso jakkarat, sappikivet, ilmavaivat, turvotus).

Leikkaus
Käytä erilaisia kirurgisia toimenpiteitä hoitoon tapauksissa polkumyynnin oireyhtymä. Useimmat näistä toiminnoista ovat rekonstruktiivisessa tekniikoita, kuten rekonstruoimiseksi pylorus, tai kääntää leikkaus mahalaukun ohitusleikkaus.