Punatauti - kuvia

Punatauti - kuvia

copyright:
wikimedia.org

 

Punatauti - on tulehduksellinen suolistosairaus, erityisesti paksusuoli, mikä vaikeaa ripulia jossa limaa ja / tai verta ulosteessa ja vatsakivut mukana fer. Hoitamaton punatauti voi olla hengenvaarallinen.

Punatauti - Syyt, oireet

syyt
Punatauti aiheuttaa yleensä bakteeri tai alkueläin infektio tai punkin loistaudit matoja, mutta voi myös aiheuttaa kemiallisen ärsyttävät tai virusinfektioiden.Yleisin syy taudin kehittyneissä maissa tartunta Shigella basilli (Shigelloza aiheuttaa punatauti). Infektio Amoeba ameeba Entamoeba histolytica voi aiheuttaa punatauti. Tämä on yleisempää trooppisilla alueilla.Merkit ja oireet Punatauti on yleensä lievä tauti, joka aiheuttaa lieviä oireita koostuvat yleensä lievää vatsakipua ja usein kulkua jakkara. Oireet ilmenevät yleensä yksi-kolme päivää ja ei yleensä ole havaittavissa sen jälkeen viikon. Joskus, veren oksentaminen, vaikea vatsakipu, kuume, sokki ja delirium.

diagnoosi

Laboratoriokokeet ja jakkara.

Punatauti - Hoito

Käsittele punatauti yleisesti käytettyjä lääkkeitä, kuten antibiootteja, ripulilääkkeitä lääkkeiden ja nesteytyksen ja elektrolyyttien tasapainottaa. Useimmissa tapauksissa tauti menee pois itsestään.Tärkeä tekijä on ennaltaehkäisy, joka koostuu on Igen riittävästi ruokaa ja vettä käsienpesu tartuntaa.