Rotavirus gastroenteriitti - kuvia

Rotavirus gastroenteriitti - kuvia

copyright:
http://i.ehow.com

 

Rotavirus gastroenteriitti - Onko virus, joka tarttuu suoliston lähes kaikki nuoret lapset jopa ikä 5 vuotta. Rotavirusinfektio aiheuttaa vatsavaivoja ja ripulia.

Rotavirus gastroenteriitti - Syyt, oireet

Syyt

Rotavirusinfektioista helposti yleistyneet. Tautitapauksia esiintyy yleensä talvella ja alkukeväästä. Rotavirusinfektioista tapahtua, kun lapset ovat yhdessä.

Virus leviää kosketuksen kautta ulosteiden päässä tartunnan saaneen lapsen. Mutta virus leviää helposti silloinkin, kun ihmiset yrittävät kovasti pitää paikkoja puhtaana. Esimerkiksi kun likainen vaippa muutoksen mukana lapsen rotaviruksen maha-bakteerit voivat päästä hoitopöytä, kädet hoitajan tai lapsen käsiin jo tartunnan. Rotavirus bakteerit voivat sitten levitä muihin lapsia kädestä pesemättömät kädessä. Esimerkiksi bakteerit voivat päästä leluja, ovenkahvoihin tai pesualtaan alue. Bakteerit voivat elää päivän esineistä ja pinnoista jos ei desinfioidaan välittömästi.

Merkit ja oireet

Se kestää noin 1-2 päivää lapsi altistuu rotaviruksen bakteereita aloittaa oireita.

Oksentelu on usein ensimmäinen oire. Yleensä, kuumetta ja ripulia seuraa. Useimmilla lapsilla rotavirus on hyvin vetistä ripulia. Useimmat vakava ripuli kestää 4-8 päivää. Mutta jaksot ripuli voi kestää kauan sen jälkeen lapsi alkaa tuntea paremmin. Joillakin lapsilla, ripuli voi kestää useita viikkoja.

Diagnostinen

Rotavirus gastroenteritis voidaan diagnosoida perustua oireiden aikaan vuodesta on myös tärkeä johtolanka.

Jakkara testi voidaan tehdä vahvistaa diagnoosin.

Rotavirus gastroenteriitti - Hoito

On erittäin tärkeää estää kuivumista. Kuivumisen estämiseksi, lääkäri voi suositella nesteytys juoma tarkoitettu vauvoille ja pikkulapsille, kuten Pedialyteen Infalyte tai Rehydralyte. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, jos lapsesi ripuli kestää enemmän kuin muutaman päivän, juo nesteytys nesteitä ja elektrolyyttejä auttaa tilalle. Pelkkä vesi ei ole tarpeeksi tarvittavia ravinteita ja elektrolyyttejä ja ei voi imeytyä, kun lapsella on ripuli. Ripuli nesteytys juomat eivät joka nopeasti parantua, mutta ne voivat estää vakavia kuivumista.