Ruoansulatuskanavan tartunnan Helicobacter pylori - kuvia

 

Ruoansulatuskanavan tartunnan Helicobacter pylori - esiintyy, kun bakteerin Helicobacter pylori tarttuu mahalaukussa tai ensimmäisen osan ohutsuolessa. Helicobacter pylori-infektion katsotaan olevan läsnä noin puolet ihmisiä. Monille ihmisille, helikobakteeri-infektio aiheuttaa mitään oireita eikä aiheuttaa komplikaatioita. Mutta muiden Helicobacter pylori voi aiheuttaa vakavia komplikaatioita, kuten haavaumia ja mahasyöpä.

Ruoansulatuskanavan tartunnan Helicobacter pylori - Syyt, oireet

Syyt
Helikobakteeri-infektio on bakteerin aiheuttama Helicobacter pylori. Henkilö voi saada tartunnan Helicobacter pylori toisen henkilön suoraan kosketuksiin syljen tai ulostetta.

Helicobacter pylori voi myös levitä käsittelemätöntä vettä.

Helicobacter pylori-infektion tulee kehon kautta suun ja kulkee ruoansulatuskanavan. Vatsahapon tai tehdä vihamielinen ympäristö monille bakteereille. Mutta bakteeri Helicobacter pylori on erityisen hyvin eloonjäämisen mahalaukussa. Se tuottaa entsyymin, läpi sarjan biokemiallisissa, luo vähähappoinen puskurina itse.

Merkit ja oireet

Suurin osa tapauksista helikobakteeri-infektion tuota mitään oireita. Merkkejä tai oireita, jotka voivat esiintyä tartunnan Helicobacter pylori ovat:

Kipu tai polttava vatsassa
Pahoinvointi
Oksentelu
Turvotus
Laihtuminen

Hakeudu heti lääkärin hoitoon, jos:

Vaikea ja jatkuva vatsakipu.
Vaikeuksia niellä
Musta ja veriset ulosteet.
musta oksentaa tai oksennat verta.

Diagnoosi

Testit ja käytetyt menetelmät onko sinulla helikobakteeri-infektion ovat:

verikoe. Verikokeet voi paljastaa oireita Helikobakteeri-infektion. puhalluskoe. Aikana puhalluskoe, juo liuos, joka sisältää radioaktiivista hiiltä molekyylejä. Jos sinulla on helikobakteeri-infektio, radioaktiivinen hiili vapautuu, kun ratkaisu sijaitsee vatsassa. Imeytyy radioaktiivisen hiilen ja karkottamisesta hengitys. Expiriratia on kiinni pussiin ja lääkäri käyttää erikoislaitteita radioaktiivisia hiiltä. jakkara testi. Lab testi kutsutaan jakkara antigeenitesti etsii vieraita proteiineja (antigeenejä) liittyy Helicobacter pylori ulosteessa. Endoskopia. Vuoden endoskoopilla voi katsella väärinkäytöksiä ylemmän ruoansulatuskanavan ja voi ottaa näytteitä kudosta (biopsia). Nämä näytteet analysoidaan löytää helikobakteeri.

Ruoansulatuskanavan tartunnan Helicobacter pylori - Hoito

Helicobacter pylori-infektion hoito edellyttää yleensä yhdistelmä huumeiden kitkemiseksi Helicobacter pylorii ruumiin.

Lääkehoito poistaa Helicobacter pylori: antibiootteja käytetään Helicobacter pylori-infektion. Lääkärit yleensä määrätä yhdistelmä huumeiden, toivoen, että tämä auttaa poistamaan helikobakteeri-infektion. Sinulla on luultavasti kaksi antibioottia 14 päivän ajan.

Lääkehoito vähentää mahan happamuutta Lääkkeet, jotka vähentävät mahan happamuutta saattaa lisätä tehokkuutta antibiootteja. Anti happo voi myös lievittää oireita ja edistää paranemista. Näitä lääkkeitä ovat:

Protonipumpun estäjät. Nämä reseptillä lääkkeitä estää happoja sulkeminen "pumput" happoa tuottavissa soluissa. Esimerkkejä omepratsoli (Prilosec), lansopratsoli (Prevacid), pantopratsolia (Protonix), rabeprazol (Aciphex), esomepratsoli (Nexium). Histamiinia (H-2) salpaajia. Nämä lääkeaineet vähentää määrä happoa vapautuu ruoansulatuskanavan. H-2 salpaajat ovat ranitidiini (Zantac), famotidiini (Pepcid), simetidiini (Tagamet) ja nizatidine (Axid).

Testaus Helicobacter pylori-hoidon jälkeen Lääkäri voi suositella testejä Helicobacter pylori useiden viikkojen kuluttua hoidon.

Ehkäisy

Lääkärit eivät tiedä miten bakteeri Helicobacter pylori on yleistä, joten ei ole mitään keinoa estää tartunnan H. pylori.