Ruokatorven lymfooma - kuvia

Ruokatorven lymfooma - kuvia

copyright:
img.medscape.com

Ruokatorven lymfooma - on harvinainen sairaus. Tämä tauti, ruokatorven monissa tapauksissa johtuu laajeneminen mahan pahanlaatuisia, imusolmukkeisiin tai kaulan.

Ruokatorven lymfooma - Syyt, oireet

Syyt
Syitä ruokatorven lymfooman tunneta.
HIV / AIDS: HIV kirjattiin riskitekijä kehityksen ensisijaisen lymfooma ruokatorven, suhteellinen riski sairastua lymfoomaan ja hiv-tartunnan on kyse. Ade Fat 104 kertaa, että ihmiset, jotka eivät ole saaneet tartuntaa.
Epstein-Barr-virus
Useimmat ruoansulatuskanavan lymfoomat lähtöisin B-solujen, kuitenkin, merkitys Epstein-Barr-viruksen etiologic tekijä on kiistanalainen.
Vaikka Epstein-Barrin virus on läheistä sukua Burkitt lymfooman B-solujen lisääntymistä, sen tarkkaa roolia GI lymfooma on tuntematon.
Onkogeenit: DNA-koettimien proto-onkogeenit saatu C-myc transkription 75% AIDSiin liittyvä lymfoomat, mikä viittaa asemassa C-myc-onkogeeni koodittaa.

Merkit ja oireet

Ruokatorven lymfooman oireet ovat yleisiä muidenkin ruokatorven sairauksia, minkä vuoksi on vaikea tehdä oikean diagnoosin lyhyessä ajassa. Dysfagia (89%), laihtuminen (67%), käheys (33%), ja vatsakipu (33%), ovat yleisimpiä. Joskus oireet etenevän sairauden paikallisesti, kuten äänihuulten halvaus, esophago-hengityselinten fisteli tai ruokatorven perforaatio ulkonäkö.

Diagnoosi

Diagnoosi, ruokatorven lymfooma voi olla hyvin vaikeaa. Lääkäri tarvitsee seuraavat:

- Röntgensäteilyä ruokatorven

- Endoskopia

Ruokatorven lymfooma - Hoito

Tiedot vaihtelevat hoidon ja ennusteen ensisijaisen ruokatorven lymfooma. Käsittelytavan valinta perustuu histologisen luokan kasvain ja ruokatorven osallistumista. Alkuperäinen primaarin ruokatorven lymfooma ovat kemoterapiaa, kirurginen poisto ja sädehoito. Jotkut lääkärit käyttävät yhdistelmää: paikallinen resektio solunsalpaajahoitoa ja / tai sädehoitoa. Uudemmat tutkimukset ovat osoittaneet, että ei-kirurgiset lähestymistapoja oli vastaavat tulokset kuin ne, jotka kirurginen menetelmää on sovellettu.