Suolistoloisena - kuvia

 

Suolistoloisena - on tulehdus ruoansulatuskanavassa, joka aiheuttaa vatsan kouristelut, turvotus, pahoinvointi ja jaksoja vetistä ripulia.

Suolistoloisena - Syyt, oireet

Syyt

Tartunta tapahtuu, kun he vahingossa nielemään loisia. Tämä voi tapahtua nielemällä saastunutta vettä, syömällä saastunutta ruokaa tai yhteystieto henkilön toiselle henkilölle. Suoliston loiset aiheuttavat erilaisia loisia.

Yleisin suolistosairaudet perustuu yhteen tai useampaan loisia lukien: Giardiaasi, pinworm, Ascaridioza. Lisäksi on olemassa muita loisia ja vähentänyt kuten: himenolepidoza, hidadidoza, lapamato, toxocaroza, toksoplasmoosi, trichocefaloza ja lisää ...

Nieltynä pilaantuneen veden
Yleisin tapa on loisinfektio saastuneen vettä.

loisia, kuten Giardiaasi löytyy järviä, lampia, jokia ja puroja, myös kaivovesi, altaat, vesipuistot ja kylpylät. Maaperä ja vesi voidaan tartunnan käymäläjäteveden tyhjentämistä tai eläinten ulostetta. Lapset vaippoja ja ihmisten ripulia saattaa vahingossa saastuttaa altaat ja kylpylöitä.

Saastuneesta ruoasta
loiset voivat tarttua elintarvikkeiden välityksellä, kun ne ovat manipuloitavissa ihmiset jo tartunnan ja eivät pese käsiään tai ruoan pestään saastuneen veden. Se, että ruoka on kypsennetty se johtaa tappaa loisia, kuten infektio elintarvikkeiden välityksellä on paljon pienempi kuin joki.

Yhteystiedot henkilöittäin
Ei voi olla loistaudit suolen tulehdus jos kätesi saastua ulosteista esim. vanhempien vaippojen sairastuneiden lapset ovat jo vaarassa. Monet loiset kuten Giardia voi levitä anaali seksiä.

Merkit ja oireet

Suolistoloisena jotkut ihmiset anna merkki sairaudesta tai oireista, mutta nämä ihmiset ovat kantajia loinen ja voi levitä muihin kautta ulosteet tai yhteystietoja. Oireet yleensä näkyviin yksi kahden viikon kuluttua altistuksesta ja voi olla:

Vetiset ulosteet, ripuli, foul hajukaasujen jakkarat voi joskus olla vain pehmeä.
Väsymys
Vatsan kouristukset ja turvotus
Röyhtäily kaasua paha maku
Pahoinvointi
Laihtuminen

Diagnoosi

Jotta diagnosoimaan suolistoloisena voidaan tehdä analysoimalla ulostenäyte. Sillä tarkkuutta, voit näyttää useita näytteitä kerätään päivän aikana.

Suolistoloisena - Hoito

Ihmiset tartunnan mutta ei ole mitään oireita ei yleensä vaadi hoitoa vain, jos ne epäilee, jotka voivat levittää tartuntaa.

Jos oireet ovat voimakkaita tai jatkuvia infektioita, suoliston parasitosis yleensä käsitellä huumeiden ::

Metronidatsoli (Flagyl). Metronidatsoli on yleisimmin käytetty antibiootti tartunnan Giardia.
Tinidatsoli (Tindamax)
Nitazoxanide
Zentel
VERMOX

Varoittava

Ei lääketiede ei voi estää suolen parasitosis, mutta ainakin muutamia varotoimia voi vähentää tartunnan leviämistä.

Käsien pesu. Pese kädet wc-käynnin jälkeen tai vaippojen ja ennen ruokailua tai tarpeen valmistaa ruokaa.
Veden puhdistukseen. Älä juo käsittelemätöntä vettä kaivoista.
Älä niele vettä uima-altaat uima-altaita, järviä ja jokia.
Käytä pullotettua vettä.