Synnynnäiset maksafibroosi - kuvia

Synnynnäiset maksafibroosi - kuvia

copyright:
herbalgranny.com

Synnynnäiset maksafibroosi - on perinnöllinen sairaus, joka vaikuttaa toimintaa sekä maksassa ja munuaisissa.

Synnynnäiset maksafibroosi - Syyt, oireet

Syyt
Potilas on syntynyt tähän synnynnäinen ja periytyy peittyvästi periytyvä ominaisuus. Tyypillisiä maksan poikkeavuudet ovat maksan suurentuminen (hepatomegalia), kohonnut laskimoiden joka kuljettaa verta eri elimiin ja maksa "portaalin hypertensio", kuidut ja sidekudosta, joka kattaa sekä maksa (fibroosi), jota usein kutsutaan vaurioita maksan, ruoansulatuskanavan verenvuoto on usein varhainen merkki tästä taudista.

Vaikuttaa yksilöiden on myös munuaisten vajaatoiminta, yleensä aiheuttanut PKD. Munuaisten vajaatoiminta, joilla on synnynnäinen maksafibroosi aikuisilla uskotaan kuuluvan samaan häiriö

Merkit ja oireet, diagnoosi

Synnynnäinen maksafibroosi saattaa varhain lapsuudessa. Oireita ovat vatsakipu, munuainen ja perna laajentunut. Komplikaatiot verenpainetauti voi aiheuttaa mahan verenvuotoa, veren oksentaminen ja verta ulosteessa. Tämä ehto diagnosoidaan yleensä lapsena, koska laajentunut maksa tai verenvuotoa laskimolaajentumat. Joillakin ihmisillä diagnoosi tehdään vasta aikuisiässä. Diagnoosi tehdään suorittamalla:

ultraääni sekä maksan ja munuaisten
CT vatsa
radiografia verisuonten (angiografia)
tähystykseen havaita laskimolaajentumat
maksabiopsia.

Synnynnäiset maksafibroosi - Hoito

Synnynnäinen maksafibroosi poikkeaa kirroosi, sillä maksan solujen silti voitava toimia. Ei ole mitään erityistä hoitoa tähän sairauteen, mutta ihmiset tarvitsevat uudelleenreititystä verta suolistosta. Tämä toiminta on tunnettu "liukuvat", ja on tehty, jotta estetään edelleen suolistoverenvuodon. Metallinen tai muovinen putki (tukiputki) käytetään liittämään kaksi suonet, jotta voidaan muuttaa verta. Tämä menettely tarkoittaa ainakin päivän tai kaksi sairaalassa.

Verenvuoto ruokatorven suonikohjut voidaan hoitaa aikana tähystykseen. Tämä on menettely, jossa pitkä joustava valokuitu putki (endoskooppi) johdetaan ruokatorvi kun olet saanut rauhoittaminen.

Komplikaatiot verenvuodon laskimolaajentumat hengenvaarallisia niille varhainen diagnosointi on erittäin tärkeää .. Kun nämä menettelyt ovat tehokkaita, muita komplikaatioita, ennuste ihmisten synnynnäinen maksafibroosi on yleensä hyvä.