Trichomoniasis (Trichomonas vaginalis) - kuvia

Trichomoniasis (Trichomonas vaginalis) - kuvia

copyright:
wikimedia.org


 

Trichomoniasis (Trichomonas vaginalis) - on laajalle levinnyt tartuntatauti, ja sillä on erittäin suuri tarttumista, jotka vaikuttavat noin 30% seksuaalisesti aktiivisia naisia ja 25% seksuaalisesti aktiivisia miehiä. Se on infektio, joka vaikuttaa vain urogenitaalimuutoksia ja virtsateiden sukuelimissä, pääasiassa miehillä ja naisilla virtsaputki virtsaputken ja emättimen. Tartuntatapa tartunnan Trichomonas vaginalis on sukupuoli, suojaamaton seksi ja jakaminen sukupuolen leluja. Ei tarttuu suuseksissä, mutta sinun tulee suojautua myös.

Trichomoniasis (Trichomonas vaginalis) - Syyt, oireet

- Miehillä virtsaputki vaikuttaa, maltillinen ja ajoittainen vuotoja, väritön tai vihertävän keltaisia, kirvelyä, kipua ja kirvelyä virtsatessa.

 

Mutta tämä edellytyksen noudattamisesta on syytä, useimmat usein ilman oireista tekemällä havaitseminen vaikeaksi, sekä koskevat muista korotukset todennäköisyyttä of infektion-ja uusia tartuntoja pysyviä.

Naisilla, joilla trichomonas vaginalis-infektio voi vaikuttaa emättimen ja yleisen uretra.In tämän edellytyksen naiset voivat jäädä ilman oireita. Kun se on hiivatulehdus oireita epänormaali eritys vihertävän keltaisia, vaahtoava ja hyvin epämiellyttävä haju, nämä eritteet emättimen kutina. Kun infektio vaikuttaa virtsaputken kivut, pistely ja polttaminen virtsatessa. Kipu voi esiintyä yhdynnän aikana.

Trichomoniasis (Trichomonas vaginalis) - Hoito

Hoito on hyvin yksinkertainen suullinen antibiootit (joskus liittyy paikallinen hoito). HOITO on lyhyt, jos noudatetaan oikein.