Kivessyöpä - kuvia

 

Kivessyöpä - Kivessyöpä - tauti kives, joka diagnosoimatta ja hoitamatta ajassa voi yleistää. Se syntyy, kun poikkeavia soluja kehittää kiveksessä, korkea lisääntymiskyvyn, kaoottinen ja keho ei pysty rajoittamaan kasvua fysiologisia prosesseja.

Kivessyöpä - Syyt, oireet

- Oireita voi sisältää yhtä tai useampaa seuraavista merkkejä:

- Useimmissa tapauksissa ensimmäinen taudin oireita on tilavuuden muutos tai muoto yksi tai molemmat kivekset - tyypillisesti ne eivät ole identtisiä kooltaan mutta Kivessyöpä voi olla väheneminen tai lisätä
kolme kertaa tilavuus ;
- Turvotus ja / tai kystinen muodostuminen yhdessä tai molemmissa kivekset;
- Feeling painon kivespussin;
- Kivulias tunne kiusallista alavatsan, nivus-tai alaselkään, noidannuoli;
- Alentunut libido (sukupuolivietti);
- Ulkonäkö nesteen kivespussin pussiin;
- Esiintyminen jälkiä verta siemennesteen;
- Väsymys, yleinen heikkous.

Kivessyöpä - Hoito

Kivessyöpä hoidetaan:
- Orkiektomia (kirurginen poisto sairaiden kives) suoritetaan, jos kliininen tutkimus, ultraääni ja biopsia vahvistaa kivessyöpä kivessyöpä. Jos on yleistynyt tauti tekee myös Chimo ja sädehoidon mukaisesti nykyisten hoitomenetelmistä kirjallisuudessa.

HUOM: Itse kives on nopein tapa havaita mahdolliset muutokset koskevat terveyttä kiveksiä ja kaikkea, helpoin tapa estää syövän kives.

- Paras aika tarkastelua kivekset on sen jälkeen suihkussa tai kylvyssä, kun lihakset ovat rentoa ja laskeutuneet kivekset. Seisoi peilin, nostaa peniksen (tai pitää sen yhdelle puolelle), jotta voit tarkastella silmää, ilman ongelmia, kivekset. Voit seurata muutoksia tehty muotoon tai kokoon kivekset.