Mahasyövän - kuvia

Mahasyövän - kuvia

copyright:
glogster.com

Mahasyövän - kuvia

copyright:
medindia.net

Mahasyövän - Voi kehittyä missä tahansa osassa mahalaukkua voivat levitä koko mahalaukun tai muihin elimiin lähellä. Mahalaukun syöpä on yleinen ja vakava syöpä kehittyy solujen rivi sisäseinän rauhasten mahalaukun (limakalvon). Vatsa syöpä tunnetaan adenokarsinooma vatsaan.


Mahasyövän - Syyt, oireet

- Varhainen mahasyöpä on usein oireeton. Kun mahasyöpä lisääntyy, yleisimpiä oireita ovat:

Useimmiten nämä oireet eivät johdu syövästä. Muita terveysongelmia, kuten haavauma tai jonkin tarttuva, voivat aiheuttaa samanlaisia oireita. Kuka tahansa näistä oireista, ota lääkäriin, jotta ongelmat voidaan diagnosoida ja hoitaa mahdollisimman pian.

Mahasyövän - Hoito

Hoito mahasyöpä on ennen kaikkea ennaltaehkäisy: tupakoinnin lopettaminen ja alkoholin kohtuukäyttö pienentää riskiä huomattavasti. Myös vähentämällä suolaa ja suolaisia ​​ruokia, sinun pitäisi syödä enemmän hedelmiä ja vihanneksia.

Kun se on asennettu sairaus, leikkaus on ainoa mahdollisesti parantavaa hoitoa. Poistamalla mahalaukun (gastrectomy) voi olla osittain tai kokonaan. Riippuen leviämisen vaara kehossa (metastaaseja), kemoterapiaa ja sädehoitoa voidaan käyttää, mikä lisää elämän potilaan.