Munasarjasyöpä syöpä - kuvia

 

Munasarjasyöpä - on syöpä, joka muodostaa kudoksiin ja munasarjat naisilla.Munasarjat ovat naaraiden rauhasten sijaitsevat kummallakin puolella kohdun (elin, jossa vauvan kasvaa ja kehittyy raskauden aikana).Munasarjat tuottavat estrogeenia ja progesteronia (naishormoneja).Munasarjat tuottavat myös munia (kutsutaan munasolut). Munasarjasyöpä kehittyy, kun normaali munasarjan solut alkaa kasvaa hallitsemattomasti ja tuottaa pahanlaatuisia kasvaimia yhdessä tai molemmissa munasarjat.

Munasarjasyöpä syöpä - Syyt, oireet

- Munasarjojen syöpä on nimeltään "hiljainen tappaja", koska ei ole oireita asti edenneen taudin ja mahdollisuus katua tai peruuttamiseen on hyvin alhainen. Kuitenkin seuraavat oireet ovat todennäköisempiä naisilla munasarjasyövän kuin naisilla väestössä. Näitä oireita ovat:

Naiset munasarjasyövän raportissa, että oireet ovat pysyviä ja edustavat muutos normaalia kehoaan. Taajuus ja / tai useita tällaisia ​​oireita ovat avaintekijöitä diagnoosi munasarjasyöpä. Useat tutkimukset osoittavat, että jo varhaisessa vaiheessa munasarjasyöpään on näitä oireita. Naiset, joilla on näitä oireita lähes päivittäin yli pari viikkoa pitäisi nähdä lääkärin, mieluiten gynekologin. Kysy lääketieteellinen arviointi voi johtaa toteaminen taudin varhaisessa vaiheessa. Alkuvaiheen diagnoosi liittyy parantaa ennustetta.

Munasarjasyöpä syöpä - Hoito

Nykyinen munasarjasyövän leikkaus perustuu yhdessä kemoterapian ja sädehoidon joskus.